Dyner - Ringsted Dun

Mulige filtre

Kategori
 1. Dyner - Ringsted Dun
 2. Enkelt Dyner - 140x200
 3. Lange Dyner - 140x220
 4. Dobbeltdyner
 5. Dobbeltdyner - 200x200
 6. Dobbeltdyner - 200x220
 7. Dobbeltdyner - 240x220
Varme
 1. Sval (12)
 2. Lun (27)
 3. Varm (16)
Duntype
 1. Gåsedun (18)
 2. Moskusdun (33)
 3. Andedun (4)
Pris
 1.  
  kr699
  kr7799
Bæreevne
 1. Bæreevne 9 (4)
 2. Bæreevne 10 (1)
 3. Bæreevne 11 (33)
 4. Bæreevne 12 (10)
 5. Bæreevne 13 (8)
 
Sorter faldende
Sorter faldende

Dyner fra Ringsted Dun

 

God nattesøvn handler om mere end blot din seng. Din dyne er vigtig for kvaliteten af din søvn, og valget af den rigtige dyne til den rigtige årstid betyder utrolig meget for om du sover godt. Langt de fleste kender til det at vågne op om morgenen med halvdelen af kroppen uden for dynen, fordi det simpelthen er blevet for varmt at ligge under dynen i løbet af natten. Mange kender også til det, at vågne med klaprende tænder og finde en trøje frem fra skabet, fordi dynen ikke er varm nok. Temperaturen under dynen gør en kæmpe forskel for din nattesøvn, og det er klart, at en for varm eller for kold dyne vil resultere i en urolig nattesøvn, og deraf en dårligere søvnkvalitet.

Dynen er vigtig, og hos Bedre Nætter finder du altid et stort udvalg af naturfyldsdyner af højeste kvalitet. Hvad du skal vælge er op til dig, men hos Bedre Nætter garanterer vi at kvaliteten er i orden. Vi har et bredt sortiment af både vinter-, sommer- og helårsdyner. Samtlige vores dyner er produceret i Danmark af Ringsted dun under sunde arbejdsvilkår og streng kvalitetskontrol. Dynernes navne er ligeledes inspirerede af den danske produktion som H.C. Andersens mange eventyr har lagt navn til.

Vores dyner er inddelt i 3 overskuelige grupper. Hver dyne vil have en af disse betegnelser ud for sit navn, og på denne måde kan du let se ved hvilken årstid dynen er hensigtsmæssig at bruge: 

 • Sval - Sommerdyne (Kølig)
 • Lun - Helårsdyne (Medium varme)
 • Varm - Vinterdyne (Varm)

Dynerne i vores sortimentet er med fyld af både gåsedun og moskusdun. Vi værdsætter kvalitet – derfor behøver du ikke frygte for, at dynerne i vores sortiment klumper sammen efter vask. Vores kvalitetsdyner lever alle sammen op til en række af de fineste certifikater i Europa, hvilket er din sikkerhed for allergivenlige dyner, der samtidig er produceret under bæredygtige og miljøvenlige forhold. Dette kan du læse mere om under afsnittet ’Certifikater’ længere nede i produktbeskrivelsen.

 

Fyld i dynerne hos Bedre Nætter

Når du køber ny dyne er der en række forhold, som du bør være opmærksom på. De to mest essentielle forhold er således fyldet og størrelsen på dynen – to forhold der afgøre såvel pris, som din generelle søvnoplevelse. 

De mest populære fyldtyper herhjemme er mikrofiber, gåsedun, moskusdun og andedun. De to sidstnævnte minder til forveksling om hinanden, dog er moskusdun noget større, hvorfor vi har valgt denne fyldtype fremfor andedun. Mikrofiber er en kunstigt fremstillet fyldtype, der minder meget om naturfyld, men naturligvis ikke er i samme kvalitet – derfor har vi hos Bedre Nætter valgt at se helt bort fra denne type fyld. Vi har valgt at bruge den højeste kvalitet af dunfyld i vores dyner, og fordi vi er en online baseret virksomhed kan vi sælge højkvalitetsdyner til en favorabel pris. Det mener vi kommer både dig og os til gode.

Som nævnt finder du både gåsedunsdyner og moskusdundyner i vores sortiment. Den procentvise fordeling af fyld varierer fra 80 % dun til 100 % - hvis du finder en dyne med 90 % dun, vil de resterende 10 % være almindelige fjer. De fleste danskere vil gerne have en naturfyldsdyne, men om det skal være med 80 %, 90 % eller 100 % dun afhænger af, hvor meget du er villig til at spendere, men hos Bedre Nætter har vi dyner til alle præferencer.

Det andet forhold er størrelsen på dynen, som også varierer rigtig meget. Hos Bedre Nætter finder du blandt andet enkeltdyner, dobbeltdyner og ekstra lange dyner. Sidstnævnte anbefales til alle, der er over 180 centimeter høje, da man ellers risikerer at fødderne ryger udenfor i løbet af natten, hvilket kan medføre forkølelse og anden sygdom. Om dynen skal være single eller dobbelt afhænger igen af dig og dit privatliv; hvis du har fast partner ønsker mange en dobbeltdyne, hvorimod en enkeltdyne er nok, hvis du typisk sover alene. Hvis du ønsker en dyne, som du kan vikle dig godt ind i og som samtidig dækker dine fødder, så anbefales det at din dyne er mindst 30 centimeter længere eller end dig og mindst 30 centimeter bredere end dit brystmål. 

Certifikater

Når man skal blåstemple kvaliteten af dyner er der en række certifikater, som er med til at gøre det lettere for dig som forbruger at gennemskue kvaliteten. Hos Bedre Nætter lever vores dyner op til de strengeste krav i Europa, hvorfor du kan forvente en meget høj kvalitet udover det sædvanlige. 

Vores dyner er alle mærket med følgende certifikater:

 • - Oeko-Tex
 • - Downafresh
 • - Nomite 

Oeko-Tex er et certifikat, der kigger på dynens ydre – det vil sige tekstildelen. Oeko-Tex-mærket er din garanti for, at tekstilerne er fremstillet i et sundt miljø og indeholder ingen restkemikalier. Dette er meget vigtigt, da tekstilet er den overflade, du berører, hvorfor denne altid bør leve op til Oeko-Tex 100 certifikatet, som vores dyner.

Downafresh er din sikkerhed for at selve fyldet er behandlet ordentligt og efter alle kunstens regler. En dyne mærket med Downafresh kan desuden ikke indeholde mikroorganismer og virusser – derfor er vores dynes også utroligt allergivenlige og desuden med til at sikre et sundt søvnklima. Dette certifikat din sikkerhed for, at dynens fyld er førsteklasses.

Dynernes sidste certifikat er Nomite, der er en garanti for, at husstøvmider ikke kan trænge ind i det pågældende produkt. 

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde hjælpe dig med at finde dynen til præcis dine behov.