Latex AEGIS

5.999,00 kr.

As low as 5.999,00 kr.

Leveringstid 20-30 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Latex AEGIS skummadras 180x200.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • AEGIS-behandlet - antibakterielt og allergivenligt betræk.
 • 7 komfortzoner for den perfekte støtte og komfort.
 • 18 cm. tyk latexkerne.
Tilpas Latex AEGIS
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Latex AEGIS er en antibakteriel og allergivenlig skummadras, der yder en fremragende og omfattende støtte. Madrassen har en kerne på hele 18 centimeter, og det betyder, at du får en utrolig høj grad af bevægelsesfrihed. En af de største fordele ved Latex AEGIS-madrassen er, at madrassen tilpasser sig med det samme, du bevæger dig. Latex-madrasser yder en elastik støtte og skubber igen, når du vender dig, og på denne måde letter madrassen dine bevægelser, samtidig med at komfortniveauet øges betragteligt sammenlignet med almindelige madrasser. En øget bevægelsesfrihed gør det nemlig nemmere at vende sig, og det betyder, at du kan blive i den dybe søvn, selvom du ændrer din liggeposition.

Det er vigtigt at huske, at de forskellige dele af din krop har brug for forskellig støtte. Din nakke skal naturligvis aflastes på en anderledes måde end dine ben, og derfor er Latex AEGIS inddelt i syv komfortzoner. Disse komfortzoner er alle tilpasset kroppens forskellige behov for støtte, og du er dermed garanteret en fintfølende og omfattende støtte i Latex AEGIS. Madrassen er, som navnet antyder, af latex, og det betyder, at madrassen tilpasser sig din vægt og kropskonturer. Latex yder en personlig støtte, da materialet skubber tilbage mod din krop de steder, hvor vægten centreres. Det er altså de tungeste steder på din krop, der aflastes mest.

Den anden del af madrassens navn, AEGIS, kommer fra madrassens antibakterielle profil. AEGIS er en behandling, som gives madrassen, hvorefter det ikke er muligt for bakterier at leve i betrækket. Mange astmarelaterede sygdomme har sin oprindelse i støvmider, men med en AEGIS-behandlet madras kan disse bakterier ikke leve i madrassen, og du er således garanteret et sundt og rent søvnmiljø i mange år fremover.

Det eneste, du skal tage stilling til, når du køber denne madras, er dens fasthed. Du kan vælge mellem fast og medium, og her anbefaler vi, at du træffer valget ud fra din vægt. Vejer du under 75 kilo, anbefaler vi medium fasthed, og vejer du over, så anbefaler vi fast.

Hvis du har spørgsmål, så husk, at du altid kan kontakte os i livechatten i højre side af din skærm. Derudover kan du også ringe til os på 78 75 00 77 og sende os en mail på kontakt@bedrenaetter.dk.

Specifikation af Latex AEGIS

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 22 cm
Mere information
Kernehøjde 18 cm.
Leveringstid 20-30 hverdage
Højde 18 cm
Type Skummadras 180x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.