Anatomic - Lysegrå

28.299,00 kr.

As low as 28.299,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Anatomic er vores top-serie, opnå enestående komfort.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Få den bedste støtte med Anatomic fjedresystemet.
 • Materialer i absolut topklasse og med trådløs fjernbetjening.
 • Pulse Latex topmadras.
Tilpas Anatomic - Lysegrå
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Den bedste nattesøvn får du i en seng, der tilpasser sig din krop. Derfor vælger flere og flere at købe en komfortabel elevationsseng, når de vil sove bedre. Denne type seng kan eleveres i hoved-  og fodende med en trådløs fjernbetjening, og med de utallige kombinationer, elevationssengen giver, er du sikret en bedre nattesøvn. Anatomic er en elevationsseng i luksusklassen, og du vil opleve en unik og omfattende støtte, så snart din krop rammer sengen.

Elevationssengens springmadras tilpasser sig din krops konturer, og på denne måde får du en personaliseret støtte og opmærksomhed, som er unik for Anatomic. Af samme grund er Anatomic betegnet som en intelligent elevationsseng, da den er udviklet i et nært samarbejde mellem ortopædiske specialister og fysioterapeuter. Det betyder, at sengen tager omhyggeligt hensyn til din krops anatomi, hvorved du altid ydes den mest korrekte støtte og komfort.


Intelligent nattesøvn

Komfort handler om mere end blot at ligge blødt. Det vigtigste er, at sengen tilpasser sig dine behov og unikke liggeposition. Det gør Anatomic. En af sengens særlige kendetegn er dens ventilerende egenskaber. I to separate dele over og under springmadrassens pocketfjedre er der installeret et åndbart lag, som sørger for en konstant ventilerende strøm af luft. Springmadrassen og topmadrassen leder således varme og fugt væk fra sengen. Det garanterer en behagelig temperatur i sengen. Hver eneste nat.


Anatomic er en elevationsseng med et meget højt komfortniveau. Du kan læse endnu mere om sengens unikke opbygning herunder, hvor vi beskriver hvordan sengens tre lag samarbejder om at forbedre din nattesøvn mest muligt.


Elevationskomponenter

Det siger sig selv, at den vigtigste del af en elevationsseng er dens elevationskomponenter. Derfor har vi valgt de bedst mulige dele til Anatomic. Sengen har en solid træramme af massivt træ. Denne elevationsramme udgør en stabil platform for din nattesøvn, og af samme grund yder vi hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud i denne seng. Elevationsmekanikken i sengen kan elevere både i hoved- og fodende. Det betyder, at du kan indstille sengen præcis efter dine egne præferencer. Justeringen af sengens liggeposition styrer du med en trådløs fjernbetjening, så du er samtidig fri for at forholde dig til en ledning.

Springmadrassen

Denne madras udgør sengens primære komfortlag. Springmadrassen har 500 fjedre pr. m2, men disse fjedre er ikke som vores almindelige pocketfjedre. De er blevet opgraderet og bærer derfor det patenterede navn Anatomic-pocket.  Denne fjeder adskiller sig fra almindelige pocketfjedre ved at være inddelt i syv komfortzoner, som er inddelt efter et særligt ergonomisk mønster. Den særligt designede madras yder på denne måde en omhyggelig støtte og tager hensyn til det sovende menneskes anatomi og liggeposition. Du er garanteret en omfattende støtte hver eneste nat i Anatomic.

Topmadrassen

Topmadrassen i Anatomic er vores imponerende Latex Pulse topmadras. Topmadrassen er produceret efter den specielle SonoCore-metode, der sørger for, at latexen får en ensartet og åben overflade. Alt i alt sikrer det, at topmadrassen er ekstra slidstærk og åndbar, og det gør den egnet til dig, der har det varmt om natten. Betrækket af tencel er Rainforest Alliance-certificeret, og det er din garanti for et sundt og bæredygtigt produkt. Derudover har topmadrassen fået tildelt OEKO-TEX 100-mærket, og derfor er du også sikret en topmadras uden sundhedsskadelige stoffer.

Specifikation af Anatomic

 • Størrelse 90x210 cm.
 • Højde Total: 66 cm
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fodstoppere inkluderet
Fjernbetjening RF ECO SET Trådløs
Højde 66 cm (10 cm ben, 24 cm bund, 24 cm springmadras, 8 cm topmadras)
Fjedre Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 40mm Pulse
Ramme 16cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 4 stk.
Type Elevationsseng 90x210
Motor OKIMAT IPS

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.