Vi er ved at bygge sengen....

Atlas

Boxmadras Model 2060

En god boxmadras danner ramme om en forbedret nattesøvn i mange år. Atlas Wood er sådan en boxmadras, og det vil du opleve, så snart du lægger dig. Sengen er nemlig produceret med en omhyggelig sans for detaljen, og således går både design, komfort og funktionalitet op i en højere enhed.


Den ideelle nattesøvn

Atlas Wood adskiller sig fra den almindelige boxmadras på flere områder. Blandt andet har madrassen en kerne af komfortable pocketfjedre, som støtter og aflaster dig på den helt rigtige måde. Fjedrene er inddelt i fem intelligente komfortzoner, der hver især yder en individuel støtte. Derfor får hver del af din krop i Atlas Wood præcis den støtte, som den har brug for. Hele natten - og i mange år frem.

Når din krop aflastes korrekt, undgår du at vågne i løbet af natten for at justere din position. Du vil derfor hurtigt opleve, at du får en dyb og meget udhvilende nattesøvn i Atlas Wood.


En god boxmadras er både praktisk og komfortabel. Atlas Wood har to madraslag, og dem kan du læse mere om herunder, hvor vi forklarer, hvordan sengens madraslag i fællesskab forbedrer din nattesøvn.

Trærammen

Enhver god boxmadras har en solid træramme. Dette er selvfølgelig også gældende for Atlas Wood, der har en træramme på otte centimeter af massivt, svensk fyrretræ. Den gode kvalitet sikrer, at sengens madras har et understøttende fundament, der med garanti bidrager til at give dig en god søvn i mange år.

Fordelen ved en boxmadras er desuden, at trærammen er integreret i selve sengen. Derfor skal du blot montere benene på Atlas Wood, hvorefter du har en seng, der er klar til brug.

Boxmadrassen

Selve boxmadrassen i Atlas Wood er bygget op omkring et lag af moderne pocketfjedre. Dette lag er det vigtigste for din komfort, idet madrassens 220 pocketfjedre pr. m2 alle yder en individuel støtte. Fjedrene er inddelt i fem komfortzoner, og disse tilpasser sig hver især din vægt og din krops konturer. Du vil derfor opleve, at Atlas Wood giver dig en omhyggelig støtte. Hver eneste nat.

Topmadrassen

Denne madras udgør altid sengens øverste komfortlag. Topmadrassen i Atlas Wood er ingen undtagelse. Topmadrassens placering øverst betyder, at den modtager al slitage. Derfor er det vigtigt, at din topmadras er af god kvalitet og solide materialer, så den både kan yde en sund støtte og har en fornuftig levetid. Topmadrassen til Atlas Wood har en latexkerne med en tykkelse på fire centimeter, som både yder en fast støtte og har en lang levetid.

Fast - Anbefales til person på 75-95 kg.
Fasthed:
Oak - 4 x 19cm
Ben:
Tilbehør:
60mm komfortskum Linen
Topmadras:
 • I produktion

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Leveringstid 16-24 hverdage
 • Delbetaling
Atlas
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • Topmadras-betræk

  100% naturligt og kølende hør

  Linen-coveret er lavet i 100% naturligt hør, der har en afkølende effekt på kropstemperaturen, og du er dermed sikret en behagelig søvn, da du hele tiden sover i et veltempereret sovemiljø. Undersiden har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.
 • Topmadras

  God komfort, støtte og elasticitet

  Kernen består af en 60 mm høj kerne i komfortskum, der er OEKO-TEX®-certificeret og har en god elasticitet, der giver kroppen god støtte natten igennem. Skummets fugtabsorberende evner sikrer dig derudover et tørt og sundt sovemiljø nat efter nat.
 • Komfortzoner

  7 bedre™ zoner har din ryg

  Bedre Nætter-komforten udspringer af vores specialudviklede 7 bedre™ zoner, som består af tre forskellige slags pocketfjedre, der er inddelt i unikke zoner og individuelt støtter din nakke, skuldre, lænd og hofte, så du er sikret ergonomisk korrekt aflastning – nat efter nat.
 • Boksmadras

  Dobbeltfjedret med komfortskum

  Selve boksmadrassen er opbygget med to fjedrelag; nederst et lag af 150 holdbare, kraftfulde bonellfjedre og øverst 220 pocketfjedre pr. m2, der i kombination med den komfortable skumpolstring sørger for ekstra god, dyb og sund støtte af din krop.
 • Træramme

  Massiv, FSC-certificeret træramme

  Fjedrelagene og de 7 bedre™ zoner er omgivet af en stærk ramme i massivt, FSC-certificeret fyrretræ fra Sverige, der sørger for at du får et stærkt, stabilt fundament og en endnu dybere nattesøvn.
 
Topmadras

Naturens eget kølende tekstil

Vores Linen-cover er lavet i 100% naturligt hør, der, udover at være utrolig blødt, naturvenligt og helt vildt åndbart, også er en af verdens ældst kendte tekstilfibre — og med god grund. For hør har en kølende effekt fra naturens side, som vi mennesker har nydt godt af siden tidernes morgen. Med sine afsvalende egenskaber maksimerer Linen-coveret din søvnkomfort, fordi din kropstemperatur bliver reguleret natten igennem, og dét sover man godt af.
OEKO-TEX®-certificeret støtte og komfort

OEKO-TEX®-certificeret støtte og komfort

Med vores 60 mm høje kerne i komfortskum er du ét klogt valg tættere på at forandre måden, du sover. Kernens OEKO-TEX®-certificerede skum har en enestående elasticitet, der hele tiden tilpasser sig kroppens bevægelser og liggestillinger, så du konstant har de bedste betingelser for komfort og støtte. Kernens skum har derudover en utrolig god holdbarhed, så du kan altså trygt lægge dig til at sove de næste mange, mange år.
Boksmadras

Omgivet af en robust, stabil og massiv fyrretræsramme

Boksmadrassens fjedrelag med 7 bedre™ zoner er indrammet af en 8 cm høj, FSC-certificeret træramme. Den massive fyrretræsramme gør sengen ekstra robust og sørger for, at den altid føles stabil, så du kan sove dybt og godt i mange år. Omkring trærammen har vi placeret et slidstærkt, Oeko-Tex certificeret møbeltekstil, der fuldender boksmadrassen på bedste vis.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-certificeret træ FSC-certificeret træ
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed
100 nætters prøve

100 nætters risikofri prøveperiode — for din tryghed

Det skal være trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den hjemme hos dig selv. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du i løbet af de første 100 nætter f.eks. ombytte fasthed eller returnere hele sengen — helt gratis.
SengeMatch

Stadig i tvivl?
Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 150.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig.

Specifikation af Atlas

 • Leveringstid
  16-24 hverdage
  Type
  Boxmadras 80x200
  Kolli
  3 stk.
 • Ramme
  8 cm. Træramme
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Polstring
  Komfortskum
  Antiskrid
  Antiskrid indbygget
  Fjedre
  Pocket
  Beslag til ben
  Medfølger
 • Cover
  Linen
 • Højde
  50 cm.

Ofte stillede spørgsmål til Atlas 2010

 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

Har du brug for hjælp? Her har vi samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Atlas 2010. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, det er en mulighed, men kun hvis du tilkøber opbæring, montering og bortskaffelse ved kassen. Så leverer vi din nye seng, sætter den op og tager din gamle seng med retur.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.