Atlas Wood

10.499,00 kr.

As low as 10.499,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Danskproduceret.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Bedre nattesøvn med fem komfortzoner og pocketfjedre.
 • Topmadras med kvalitetslatexkerne på 40 mm.
 • Atlas Wood tilpasser sig din vægt og liggeposition.
Tilpas Atlas Wood
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

En god boxmadras danner ramme om en forbedret nattesøvn i mange år. Atlas Wood er sådan en boxmadras, og det vil du opleve, så snart du lægger dig. Sengen er nemlig produceret med en omhyggelig sans for detaljen, og således går både design, komfort og funktionalitet op i en højere enhed.


Den ideelle nattesøvn

Atlas Wood adskiller sig fra den almindelige boxmadras på flere områder. Blandt andet har madrassen en kerne af komfortable pocketfjedre, som støtter og aflaster dig på den helt rigtige måde. Fjedrene er inddelt i fem intelligente komfortzoner, der hver især yder en individuel støtte. Derfor får hver del af din krop i Atlas Wood præcis den støtte, som den har brug for. Hele natten - og i mange år frem.

Når din krop aflastes korrekt, undgår du at vågne i løbet af natten for at justere din position. Du vil derfor hurtigt opleve, at du får en dyb og meget udhvilende nattesøvn i Atlas Wood.


En god boxmadras er både praktisk og komfortabel. Atlas Wood har to madraslag, og dem kan du læse mere om herunder, hvor vi forklarer, hvordan sengens madraslag i fællesskab forbedrer din nattesøvn.

Trærammen

Enhver god boxmadras har en solid træramme. Dette er selvfølgelig også gældende for Atlas Wood, der har en træramme på otte centimeter af massivt, svensk fyrretræ. Den gode kvalitet sikrer, at sengens madras har et understøttende fundament, der med garanti bidrager til at give dig en god søvn i mange år.

Fordelen ved en boxmadras er desuden, at trærammen er integreret i selve sengen. Derfor skal du blot montere benene på Atlas Wood, hvorefter du har en seng, der er klar til brug.

Boxmadrassen

Selve boxmadrassen i Atlas Wood er bygget op omkring et lag af moderne pocketfjedre. Dette lag er det vigtigste for din komfort, idet madrassens 220 pocketfjedre pr. m2 alle yder en individuel støtte. Fjedrene er inddelt i fem komfortzoner, og disse tilpasser sig hver især din vægt og din krops konturer. Du vil derfor opleve, at Atlas Wood giver dig en omhyggelig støtte. Hver eneste nat.

Topmadrassen

Denne madras udgør altid sengens øverste komfortlag. Topmadrassen i Atlas Wood er ingen undtagelse. Topmadrassens placering øverst betyder, at den modtager al slitage. Derfor er det vigtigt, at din topmadras er af god kvalitet og solide materialer, så den både kan yde en sund støtte og har en fornuftig levetid. Topmadrassen til Atlas Wood har en latexkerne med en tykkelse på fire centimeter, som både yder en fast støtte og har en lang levetid.

Specifikation af Atlas Wood

 • Størrelse 120x200 cm.
 • Højde Total: 48 cm.
Mere information
Højde 48 cm. (19 cm ben, 23 cm madras, 6 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Uden antiskrid
Fjedre Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Komfortzoner 5-Zoner
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 8 cm. Træramme
Leveringstid 12-20 hverdage
Type Boxmadras 120x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.