Atlas Wood

11.998,00 kr.

As low as 11.998,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Fem komfortzoner med individuelle pocketfjedre.
 • 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud.
 • Latextopmadras med 40 mm kerne.
Tilpas Atlas Wood
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Komfort, funktionalitet og design bør altid gå op i en højere enhed, og det gør det i Atlas Wood. Med Atlas Wood får du en elevationsseng, der tilpasser sig din krop og dine behov, og samtidig er det nemt at justere sengens hoved- og fodende med en trådløs fjernbetjening.

Atlas Wood adskiller sig fra den almindelige elevationsseng på flere områder. Atlas Wood har høje træben, hvilket giver et let og eksklusivt udseende. Vi har også givet ekstra plads til komforten. Sengen har tre madraslag, fem komfortzoner og moderne pocketfjedre, og du vil derfor hurtigt opleve, at Atlas Wood giver dig den ideelle nattesøvn.


Den ideelle nattesøvn

Man sover bedre i en god seng. Derfor består det vigtigste komfortlag i Atlas Wood af en vendbar springmadras med fem komfortzoner. Denne springmadras har en kerne med 220 pocketfjedre pr. m2, og det er netop disse moderne fjedre, der skaber grundlaget for din forbedrede nattesøvn. Fjedrene tilpasser sig din liggeposition og kropsbygning og yder på den måde en personlig og omfattende støtte. Hele natten.


Atlas Wood er en elevationsseng med et højt komfortniveau. Herunder kan du læse mere om, hvordan sengens forskellige elementer i fællesskab forbedrer din liggeposition og nattesøvn.
 

Elevationskomponenter

Kvaliteten af elevationskomponenterne udgør den vigtigste bestanddel af sengen. Motoren i Atlas Wood er derfor produceret af danske Linak, som er førende i verden, når det kommer til elevationsmotorer. Af samme grund yder vi fem års garanti på sengens elevationsmotor.

Atlas Wood har desuden en elevationsramme af massivt, svensk fyrretræ. Trærammen har en tykkelse på ti centimeter, og det skaber et solidt og holdbart grundlag for din nattesøvn.

Springmadras

Det er altid vigtigt, at sengens springmadras er af høj kvalitet. Denne madras udgør sengens primære komfortlag, og derfor har denne springmadras en kerne af 220 pocketfjedre pr. m2. Disse fjedre er omgivet af en polstring af polyetherskum. Denne skum er både holdbar og komfortabel, og den bidrager til sengens høje komfortniveau. Med det samme, du lægger dig i Atlas Wood, vil du altså opleve, at den skaber en sund og behagelig ramme om din nattesøvn.

Topmadras

Når du bruger din seng, vil du altid være i kontakt med dens topmadras. Dette er sengens øverste madraslag, og derfor er det vigtigt, at denne madras er både holdbar og komfortabel. For at sikre dette har topmadrassen til Atlas Wood en latexkerne på fire centimeter, der yder en elastisk støtte og progressiv komfort. Latex er desuden ventilerende, og derfor vil du med det samme opleve, at din nattesøvn vil være behagelig og væsentligt forbedret. Nat efter nat - og i mange år frem.

Specifikation af Atlas Wood

 • Størrelse 80x200 cm.
 • Højde Total: 53 centimeter.
Mere information
Antiskrid Uden antiskrid
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fodstoppere inkluderet
Fjernbetjening HB12 Trådløs
Højde 53 cm. (19 cm ben, 10 cm bund, 18 cm madras, 6 cm topmadras).
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Bolster Møbelstof med kuvertsyning.
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 10cm Træramme
Garanti 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 4 stk.
Type Elevationsseng 80x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.