Balance

Leveringstid 2-5 hverdage
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Balance: Høj kvalitet til en fornuftig pris

Balance: Høj kvalitet til en fornuftig pris

Måske har du allerede en hovedpude, som passer dig perfekt, og som bare skal udskiftes med en lignende. Ingen hovedbrud dér. Men det kan også være, at du er helt på bar bund og ikke ved, hvor din søgen skal starte eller slutte. Jagten på den perfekte hovedpude kan pludselig synes uoverskuelig, og til det tilfælde har vi udviklet Balance. Balance er vores bud på en hovedpude, der kan lidt af det hele. Mens vi har skruet op for kvaliteten, har vi samtidig skruet ned for prisen, og som navnet antyder, vil du få en hovedpude i fin balance, der både er åndbar, allergivenlig og enormt lækker at røre ved. Vi tør derfor godt vove at påstå, at Balance vil være god til alle.

En trofast støtte

En trofast støtte

Når du skal anskaffe dig en ny hovedpude, er det vigtigt, at du finder en, der passer til dig, din krop og din soveposition. Og her vil Balance med garanti være et godt bud. Med sit naturlige fyld er Balance lige så blød som skyerne, og med sine tre kamre, er du sikret en ergonomisk, korrekt udformning. Det midterste kammer er fyldt med fine småfjer, der giver nakken god støtte og komfort, og puden en højde på 19 cm. Mens er de to ydre kamre fyldt med 70% andedun, som gør puden lækker og blød. De sidste 30% er småfjer, der igen støtter op og tilføjer komfort.
En sikker og sund hovedpude

En sikker og sund hovedpude

For at garantere at Balance er et sikkert valg til alle, har vi været på mærkerne. I sin helt konkrete form betyder det, at vi har sørget for, Balance har en række certificeringer, der er din garanti for et sundt kvalitetsprodukt. OEKO-TEX® sikrer sunde tekstiler og dun uden sundhedsskadelige stoffer. NOMITE®-certifikatet betyder, at dynen er fri for støvmider. Desuden er dynen Downafresh-mærket, hvilket betyder, at dunfyldet lever op til strenge krav til hygiejne og renlighed. I Balance får du altså en meget allergivenlig og sund pude, som man trygt kan lægge sig til at sove på.

Specifikation af Balance

 • Størrelse
  Størrelse 60x63 cm.
Leveringstid 2-5 hverdage
Bæreevne Yderkamre: 9 / Kerne: 6
Produceret i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Kantbånd Hvidsatin
Fyldvægt 700 g.
Bolster 100% bomuldscambric Ne40/40
Vask vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
Type Hovedpude 60x63

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering