Balance

Tilbud

1.699,00 kr.

As low as 1.699,00 kr. Førpris 2.199,00 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Tilpas Balance
Leveringstid 1-3 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Tilføj til ønskeliste
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Udviklet af Bedre Nætter
OEKO-TEX certificeret
Gratis levering
Magisk blødt hver nat
Allergivenlig og antibakteriel

Balance: Høj kvalitet til god pris

Balance er vores bud på en dyne af høj kvalitet til en fornuftig pris. Som den ældste dyne i søskendeflokken, er Balance både samvittighedsfuld, pligtopfyldende og ambitiøs. Det betyder, at dynen er produceret i Danmark og opfylder samtlige af vores høje kvalitetskrav. Balance er ideel for dig, der ønsker en dyne, der kan lidt af det hele og præsterer til bravur. Balance er både åndbar, allergivenlig og enormt lækker at røre ved. Så behagelig, at den til tider kan være svær at få af.

En lethed, som sjældent er set

Balance indeholder kvalitets moskusdun. Det er en fin andedun, hvis opbygning betyder, at dynen altid har en behagelig lethed og varme. Samtidig betyder det, at dynen har en imponerende bæreevne på 11. Bæreevne er et udtryk for dunenes evne til at holde på varmen og lede overskydende fugt væk, og Balance bæreevne på 11 er dermed et kvalitetsstempel. De bedste og største dun er udvalgt for bedre isolering, højere kvalitet og frem for alt dit velvære. Omkring fyldet er et vår i 100% bomuld. Det er syet i kassetter med kanalvægge og fuldendt af en kant i satinbånd.
En lethed, som sjældent er set
En sikker og sund dyne

En sikker og sund dyne

Balance har en række certificeringer, der er din garanti for et sundt kvalitetsprodukt. OEKO-TEX® sikrer sunde tekstiler og dun uden sundhedsskadelige stoffer. NOMITE®-certifikatet betyder, at dynen er fri for støvmider, og det er naturligvis en stor fordel for allergikere. Desuden er dynen Downafresh-mærket, hvilket betyder, at dunfyldet lever op til strenge krav til hygiejne og renlighed. I Balance får du altså en meget allergivenlig og sund dyne. Skulle du have brug for at rengøre dynen, kan den vaskes ved 60 grader – husk at tørretumble den efter.

God til alle

Målet med Balance har helt fra begyndelsen været at tilbyde en dyne, der er et godt og sikkert kvalitetsvalg. Som navnet antyder, vil du få en dyne i god balance. Af den årsag har vi valgt kun at producere Balance i en lun version. Dermed får du en dyne uden slinger i valsen, som du kan bruge året rundt. Balance vil med garanti være dig godt selskab i sengen.
God til alle

Specifikation af Balance

 • Størrelse 200x220 cm.
Mere information
Leveringstid 1-3 hverdage
Fyldtype 100% nye, hvide europæiske moskusdun
Fyldvægt 700 g
Bæreevne 11
Fyldets oprindelse Europa
Produceret i Danmark
Varme Lun - Helårsdyne
Konstruktion 6x8
Bolster 100% bomuldscambric Ne40/40
Kantbånd Hvid Satin
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Vask Vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
Garanti 10 års garanti på bolster.
Type Dyne 200x220

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.