Bergen Natural

31.998,00 kr.

As low as 31.998,00 kr.

Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Sov godt med moderne pocketfjedre.
 • 7 komfortzoner giver tilpasset støtte.
 • Inkl. gratis sengegavl.
 • Mayan Pulse® topmadras i 100% naturligt latex.

Farve

Tilpas Bergen Natural
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Bergen Natural kombinerer komfortable og støttende egenskaber med en bæredygtig profil. Her får du en seng med pocketfjedre og syv komfortzoner, så du får tilpasset støtte og trykaflastning lige efter dine behov.

Til at sikre ekstra god liggekomfort har vi desuden opgraderet topmadrassen til en Mayan Pulse®, så du får en topmadras i 100% naturligt latex. Det bidrager til en grøn og sund søvn.

Sengen er en del af vores egenproducerede serie, og derfor er den resultatet af mange års erfaring, hundredvis af anmeldelser og tusindvis af timers arbejde. Det betyder, at hver del af sengen er nøje udvalgt på baggrund af den feedback, vi har fået fra vores kunder gennem årene.

Boxmadrassen

Boxmadrassen er vigtig for din samlede søvnoplevelse, og derfor skal du ikke gå på kompromis her. Boxmadrassen i Bergen Natural består først og fremmest af en træramme i massivt træ. Trærammen udgør på den måde et stabilt og sikkert fundament for din nattesøvn.

Derudover er boxmadrassen opgraderet med et komfortlag af pocketfjedre i stedet for det typiske lag af skum, som kontinentalsenge normalt produceres med. Derfor er du garanteret et solidt og støttende fundament, hvis du vælger Bergen Natural som din næste seng.

Den høje kvalitet er også grunden til, at vi altid tilbyder 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Springmadrassen

Springmadrassen har stor betydning for din samlede komfortoplevelse, og derfor lader vi dig selvfølgelig ikke nøjes.

Bergen Natural er udstyret med en kvalitetsspringmadras, der har en kerne af moderne pocketfjedre. Det er den mest populære fjedertype, og det er med god grund, for disse fjedre sikrer individuel, tilpasset støtte.

Omkring fjedrene finder du et smidigt og tykt lag af latex, der giver hver fjeder optimale arbejdsbetingelser. Derudover sørger latexen for, at din seng ånder optimalt.

Topmadrassen

Mayan Pulse® topmadrassen er valgt til Bergen Natural, fordi den er fremstillet af 100% naturligt latex. Derudover har den ventilerende egenskaber og en antibakteriel effekt, der gør Mayan Pulse® meget allergivenlig.

Mayan Pulse® skiller sig ud, fordi serien er produceret efter den specielle Sonocore-metode. Metoden sikrer latexen en meget ensartet overflade. I sidste ende giver det dig en bedre komfort og ikke mindst et rigtig godt mikroklima i sengen.

Derudover har den grønne profil sikret Mayan Pulse® en lang række certificeringer, der garanterer både sundhed og grøn produktion. Blandt andet er betrækket et FSC-certificeret Tencelbetræk, der viser, at Mayan Pulse® bidrager til et sundere miljø.

Specifikation af Bergen Natural

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Højde Total: 66 cm
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 66 cm (12 cm ben, 24 cm bund, 22 cm springmadras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Bolster Pinot - Kl. 1 (Belgisk møbelstof).
Polstring 40mm Latex
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.