KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Betterlinen Pakke -

Fast lav pris
2 Dynebetræk
4 Pudebetræk
2 Kuvertlagen
Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Betterlinen - essensen af livskvalitet

Betterlinen - essensen af livskvalitet

Sug store, nye kræfter til dig og genfind jordforbindelsen i din seng med Betterlinen sengelinned. Dens utrolige blødhed vil revitalisere din søvn og give dig ny og fantastisk energi. Kvaliteten synes altoverskyggende, og lader du kroppen smyge sig ind i stoffet, kan vi forsikre dig om, at du vil føle forskellen på din hud. I produktionen har vi været blide mod vores verden. Som et hensyn til både naturen og dig, har vi prioriteret grønne arbejdsmetoder, og der er gået en stor bue uden om unødig kemi.

En lethed, som sjældent er set

En lethed, som sjældent er set

Betterlinen består udelukkende at den fineste bomuld på markedet, og kun de mest imponerende tråde er blevet bevilliget adgang. Det betyder, at der helt eksklusivt kun er vævet med enkeltlagsgarn, og at hver eneste fibertråd er lang. Bomulden er satinvævet, og med et trådantal på 500 pr. kvadrattomme, er vævningen så tæt, at den er så godt som umulig at se med det blotte øje. Mens giver de fine bomuldstråde sengetøjet sit flotte og glansfulde look, en silkeblød overflade og tilføjer en ny dimension af holdbarhed. Denne fuldkommen sammensætning giver et tæt linned, der uden besvær vil lede mulig fugt væk og bidrage til et fantastisk sengemiljø.
Hvorfor vælge Betterlinen?

Hvorfor vælge Betterlinen?

Pakken indeholder 2 dyne-, 4 pudebetræk og 2 kuvertlagner. 500 tråde per kvadrattomme Lange bomuldstråde, for stærkt og holdbart design Eksklusivt enkeltlagsgarn 100% puttevenlig <3 OEKO-TEX certificeret for kemisk sikkerhed.

Specifikation af Betterlinen Pakke

Leveringstid 1-3 hverdage
Trådtæthed 500 tråde per kvadrattomme
Vævning Satin.
Dessin Betterlinen

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering