Betterlinen Splitlagen - Hvid

Vi er ved at bygge sengen....
Fast lav pris
Leveringstid 30-40 hverdage
 • Bestillingsvare Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Betterlinen - essensen af livskvalitet

Betterlinen - essensen af livskvalitet

Byd den beroligende fornemmelse velkommen med lagnet fra Betterlinen og gå ombord i den luksuriøse blødhed, mens dit sind driver mod drømmeland. Dette glatvævede kuvertlagen er den ultimative opgradering til dig selv og dit soveværelse. Den følelse lagnet giver dig, når du dykker ned i sengen, er ud over alt, hvad du tidligere har oplevet. I hånd med mærkets navn er der produceret under bæredygtige vilkår. Dette giver et allergivenligt lagen fri for unødig kemi.

En lethed, som sjældent er set

En lethed, som sjældent er set

Betterlinen er fremstillet af det fineste og stærkeste bomuld, der er vævet efter den eksklusive satin-metode. Dette fører til et tætvævet materiale med 500 tråde pr. kvadrattomme. For fuldkommen at undgå rug og grove tråde, benytter vi helt eksklusivt kun enkeltlagsgarn. Garnet er vævet af lange bomuldstråde for et mere holdbart design og silkeblød følelse. Denne fuldkommen sammensætning gør, at stoffet har let ved at transportere fugt væk, og miljøet i din seng vil dermed have optimale vilkår.

Specifikation af Betterlinen Splitlagen

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
Leveringstid 30-40 hverdage
Trådtæthed 500 tråde per kvadrattomme
Vævning Satin
Dessin Signature
Type Split Lagner 160x200
Split type H-split

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering