Bifrost Lounger - Lysegrå

11.790,00 kr.

As low as 11.790,00 kr.

Leveringstid 20-30 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Bifrost Lounger sovesofa fra danske Innovation.
 • Stilrent og luksuriøst design.
 • Pocketfjedre for optimal komfort.
 • Dansk kvalitet og design.
Tilpas Bifrost Lounger - Lysegrå
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Bifrost Lounger er en behagelig sovesofa, som udstråler ro og plads. Sovesofaen er i den eksklusive ende, og med sin bredde på 155 cm egner den sig perfekt til en eftermiddag i sofaen eller en god, dyb nattesøvn. Bifrost Lounger er først og fremmest et behageligt kvalitetsmøbel. Hos Bedre Nætter mener vi dog ikke, at god komfort udelukker eksklusivt design. Derfor har Bifrost Lounger solide armlæn af træ, som på flotteste vis indrammer sovesofaens sider. Bifrost Lounger er ikke blot behagelig at sidde på og ligge i, det er også et indbydende møbel, som vil passe ind i ethvert værelse eller arrangement.

Hos Bedre Nætter vil vi gerne rette op på sovesofaens blakkede ry. I mange år har danske forhandlere solgt sovesofaer af tvivlsom kvalitet, som hverken er komfortable at sidde på eller sove i. Man skal efterhånden se langt efter en god sovesofa, og det, synes vi, er ærgerligt. Derfor har vi hos Bedre Nætter besluttet os for at have en radikal anderledes tilgang til sovesofaer. De skal være komfortable at ligge i, behagelige at sidde på og sunde at sove i. Kvalitet koster naturligvis ekstra, men hos Bedre Nætter er vi udelukkende online, og derfor sparer vi penge. Dem investerer vi i vores produkter, og derfor kan vi sælge vores produkter til en god onlinepris. Kvalitet behøver ikke at være dyrt, hvis blot man ved, hvor man skal lede.

Sovesofaen Bifrost Lounger er et produkt, som vi har opgraderet betydeligt i forhold til almindelige sovesofaer. Almindelige sovesofaer har en skumkerne installeret fremfor en madras, men dette har vi gjort op med. I Bifrost Lounger har vi installeret en madras med pocketfjedre. Det er de samme fjedre, som vi bruger i vores senge. De er blot en smule højere for bedre at balancere mellem en siddende og liggende komfort. Madrassen er håndsyet i Danmark, og den omhyggelige danske produktion er din garanti for, at sovesofaen er af høj kvalitet og har en lang levetid.


Udnyt pladsen og sov godt

Bifrost Lounger er nem at folde ud og sammen igen. Sovesofaen måler 155x200 cm, og det betyder, at møblet både kan stå i stuen, gæsteværelset eller i lejligheden, hvor pladsen kan være trang. Hos Bedre Nætter anbefaler vi desuden, at man ligeledes investerer i en topmadras, når man køber ny sovesofa. En topmadras vil forbedre din søvnkomfort betragteligt og vil desuden forlænge levetiden på din seng. Topmadrassen vil være den primære kontaktflade, og den modtager således størstedelen af slitagen. Det er vores erfaring, at vores kunder er meget tilfredse med denne konstellation.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af topmadrasser, selve Bifrost Lounger eller et hvilket som helst andet af vores produkter, skal du blot kontakte os. Vi er tilgængelige døgnet rundt på vores mail kontakt@bedrenaetter.dk, og derudover kan vi kontaktes med det samme på telefonen eller vores chat, som du finder i nederste højre hjørne af din skærm.


Specifikation af Bifrost Lounger

 • Størrelse 155x200 cm.
Mere information
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 71 cm (siddehøjde: 43 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner L: 200cm, B: 155cm, H: 71cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 563 - Twist Charcoal
Type Sovesofa 155x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.