Boxdreams - Specialmål

6.200,00 kr.
Leveringstid 30-40 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Vælg selv den ønskede længde og bredde.
 • Moderne pocketfjedre, som sikrer optimal komfort.
 • Velegnet boxmadras til personer med en vægt på +95 kg.
 • Individuel støtte med imponerende syv komfortzoner.
 • Eksklusivt møbelstof med en flot kuvertsyning.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Vores boxmadras Dreams er til dig, der er på jagt efter en skræddersyet boxmadras, hvor du hverken behøver at bekymre dig om kvalitet, komfort eller pris.

Øverst på produktsiden vælger du de mål, du ønsker dine nye boxmadras i. Når du har valgt de mål, du ønsker, beregnes prisen herefter. Med dine egne mål får du en boxmadras i længden og bredden, der passer helt perfekt til eksempelvis din hems eller andre steder i dit hjem.

Boxmadrassen er desuden udstyret med et eksklusivt møbelstof i en flot kuvertsyning, som gør madrassen både æstetisk at se på og behagelig at røre ved.


Personlig tilpasset komfort

Boxmadrassen Dreams er opbygget med et dobbelt fjedrelag og hele syv komfortzoner, hvilket sikrer dig en personlig tilpasset støtte og en imponerende komfort nat efter nat.

Boxdreams har et forholdsvis fast fjedrelag, der gør madrassen særligt velegnet til personer, der vejer +95 kg.

De syv komfortzoner betyder, at boxmadrassen Dreams i høj grad støtter dine forskellige kropsdele individuelt, fordi madrassen er inddelt i flere forskellige fastheder.

Med syv komfortzoner vil du altså opleve, at madrassen giver ekstra støtte der, hvor din krop har mest brug for det. Eksempelvis er zonen omkring skuldrene blødere end ved din lænd, og på den måde er du sikret optimal støtte.

De mange komfortzoner forebygger desuden skader og skavanker, som normalt opstår efter længere tids søvn på dårlige boxmadrasser.


Specifikation af Boxdreams - Specialmål

 • Højde Total: 28 cm.
Mere information
Højde 28 cm.
Fjedre Pocket
Garanti 5 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 8 cm. massiv træramme, 14 stk. lameller
Leveringstid 30-40 hverdage
Type Outlet

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.