Care

39.998,00 kr.

As low as 39.998,00 kr.

Leveringstid 20-30 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Komfort som luksusseng, funktionalitet som hospitalsseng.
 • Produceret i Belgien af kvalitetskomponenter.
 • Dansk Linak motor med høj ydeevne og stabilitet.
 • 100% organisk Mayan topmadras medfølger.
Tilpas Care
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sund nattesøvn kræver en ordentlig støtte. Når man bliver syg eller har et permanent eller midlertidigt handicap, kan det dog være svært at få den korrekte støtte i en almindelig seng. Derfor har vi udvidet vores sortiment med elevationssengen Care, som kan alt det en hospitalsseng også kan. Care kan eleveres i hoved- og fodende, ligesom du kan elevere sengen som helhed. Uanset dit behov er du garanteret en omfattende, sund og korrekt støtte i hospitalssengen Care.

Sengens madras er den mest allergivenlige skummadras der produceres. Mayan er en skummadras, der består af 100% naturlatex, hvilket giver den en række fordelagtige miljø- og komfortegenskaber. Naturlatex er enormt allergivenligt, og derfor kan denne madras trygt bruges af alle, uanset eventuelle allergier. Naturlatex giver en omfattende og nænsom støtte, således at du altid vil have de bedste forudsætninger for en sund og dyb nattesøvn.


Sund og multifunktionel støtte

Uanset hvilken liggeposition du har behov for, så kan du få den i hospitalssengen Care. Vi har udstyret sengen med en førsteklasses elevationsmotor fra den danske producent Linak. Dette sikrer en flydende og lydsvag bevægelse, når du eleverer sengen, ligesom motorens høje kvalitet sikrer, at du kan bruge den i mange år fremover. For at understrege dette, yder vi hos Bedre Nætter hele 25 års garanti på rammebrud i sengen. Her er du garanteret en ordentligt og behagelig støtte hver eneste nat.


Elevationskomponenter

En hospitalsseng skal kunne løfte og holde til mere end en almindelig seng. Derfor er hospitalssengen Care opgraderet på alle tænkelige områder, for på denne måde at sikre sin bruger den mest hensigtsmæssige og omfattende støtte. Trærammen i Care er massiv og har en tykkelse på hele 16 centimeter. Den solide træramme skaber en sund og holdbar platform for selve elevationsmekanisme, der får de bedst mulige vilkår at arbejde under. Du vil opleve, at elevationsmekanismen fungerer lydløst og hurtigt, uanset hvilken liggeposition du har eller hvilken del af sengen du ønsker at elevere. Sengens elevationsmotor er produceret af det danske firma Linak, som har stor erfaring med at producere motor til alle typer af elevationsmekanismer. Hospitalssengen Care har de bedst mulige komponenter, så du kan få den bedst mulige nattesøvn. 

Skummadras

Dette er sengens primære komfortlag, og netop derfor er det så vigtigt, at madrassen er af den bedst mulige kvalitet. Af samme grund har vi valgt skummadrassen Mayan, der som den eneste madras i verden består af 100% naturlatex. Den organiske kerne af naturlatex yder en sund, fast støtte, og tilpasser sig konstant din liggeposition. Dette er en af de store fordele ved en skummadras. Mayans kerne af naturlatex er ligeledes ekstremt allergivenlig. Det betyder, at madrassen kan bruges af alle uanset eventuelle sygdomme og allergier. Skummadrassen har en ekstremt høj tolerance- og levetid, hvilket er endnu et positivt resultat af den naturlige kerne. Du vil opleve, at Mayan yder den omfattende og naturlige støtte, som du har brug for, når du køber en hospitalsseng. 


Specifikation af Care

 • Størrelse 90x200 cm.
 • Højde Total: 53 cm.
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB8 (m. ledning)
Højde 53 cm. (Justerbar op til 103 cm.)
Fjedre Latex kerne
Komfortzoner 5-Zoner
Ramme 16cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 20-30 hverdage
Type Elevationsseng 90x200
Motor Linak LA27 (4 stk.)

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.