Celcius Lux Split

6.499,00 kr.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 180x210 - Topmadras med H-split
 • Førsteklasses Celcius kerne på 60mm.
 • Produceret i Danmark af danske håndværkere.
 • Trykaflastende og støttende topmadras.
 • Perfekt til Elevationssenge i 180x210 cm.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Celcius Lux Split er en danskproduceret splittopmadras med en 60 mm tyk skumkerne, og topmadrassen byder derfor på et yderst højt komfortniveau. Yderst består splittopmadrassen af et lækkert betræk af bambusfibre, hvilket bidrager til topmadrassens gode komfort.

Som navnet antyder, har denne topmadras en indvendig kerne af celcius-skum, også kendt som memory-skum. Du får derfor en splittopmadras, der lader dig synke blødt og dybt de steder, hvor du er varmest - det vil typisk være omkring dine trykpunkter som nakke, skuldre og lænd.

Celcius-skum afleder ikke naturligt varme som latex, og derfor er denne splittopmadras et godt valg til dig, der har det koldt om natten.

En splittopmadras adskiller sig fra en almindelig topmadras, fordi den har et snit i toppen og bunden, samtidig med at den er samlet på midten. Det gør en splittopmadras beregnet til en elevationsseng, da den tillader, at du kan justere hver side af sengen individuelt - og du vil få oplevelsen af at ligge i en dobbeltseng, fordi du undgår den irriterende revne i midten.

En splittopmadras som denne, der måler 210 i længden, er splittet 65 cm i henholdsvis top og bund, mens samlingen på midten er 80 cm.

Specifikation af Celcius Lux Split

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Vægt 1 kg
Mere information
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 8 cm.
Kerne Memory Foam
Kernehøjde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Topmadras 180x210

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.