Clubber

6.110,00 kr.

As low as 6.110,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Komfortable pocketfjedre sikrer en god nattesøvn.
 • Mulighed for tilvalg af elegante armlæn i valnød.
 • Sofistikeret sovesofa fra danske Innovation.
 • Mål i udslået tilstand: 115 x 210 centimeter.

Farve

Tilpas Clubber
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Clubber er en elegant sovesofa i rå krom fra den danske producent Innovation. Sovesofaen har et sofistikeret design, hvilket understreges af muligheden for at tilkøbe armlæn i valnød, som afbilledet øverst på siden. Clubber er 115 cm bred, og det betyder, at sovesofaen egner sig udmærket til to personer eller overnattende gæster. Hvis du sover alene i Clubber, så er der god plads til at brede sig.

Det er vigtigt for os, at du kan sove godt i Clubber. Alt for mange forhandlere sælger sovesofaer, som man fint kan sidde i, men kun til nød sove i. Hos Bedre Nætter vil vi gerne forbedre sovesofaens image, for man kan rent faktisk godt sove helt udmærket i en sovesofa. Størstedelen af sovesofaer har blot en skumkerne installeret, og denne er med til at give sovesofaen sit blakkede ry. Vi har fjernet skumkernen og i stedet installeret en håndsyet madras med pocketfjedre.

Pocketfjedre er den samme type fjedre, som vi bruger i vores senge. Vi har valgt at investere i en bedre fjeder, fordi denne tilpasser sig din vægt og liggeposition. Du får altså en personlig støtte fra fjedrene fremfor en død skumkerne, som ikke yder en reel støtte. Madrassen er håndsyet i Danmark, og dette er din garanti for, at Clubber er et kvalitetsmøbel, som vil holde i mange år.

God nattesøvn i en flot sovesofa

Vi garanterer, at du vil sove godt i sovesofaen Clubber. Sovesofaen egner sig perfekt til gæsteværelset, stuen eller lejligheden. Clubber kan købes med en tilhørende stol i samme design, som afbilledet på billedet øverst på siden. Clubber kan fås i tre farver, men hvis du har mod på andet end de gængse farver, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af specialfarver lige her.

Vi anbefaler desuden, at du investerer i en topmadras, når du køber ny sovesofa. En topmadras vil forlænge levetiden på din sovesofa, da topmadrassen vil være din primære kontaktflade. Det betyder, at din sovesofa vil udsættes for væsentlig mindre slitage, og din sovesofa vil holde sig i god stand i mange år frem. En topmadras vil desuden forlænge din søvnkomfort betragteligt, og det anbefaler vi derfor alle vores kunder.

Hvis du har spørgsmål til sovesofaen Clubber, tilkøb af armlæn i valnød eller vores topmadrasser, så kontakt os endelig. Skriv til os i chatten med det samme eller send en mail på kontakt@bedrenaetter.dk.

Specifikation af Clubber

 • Størrelse 115x210 cm.
 • Vægt 58.1 kg
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Kolli 1 stk.
Højde 77 cm (siddehøjde: 40 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner L: 210cm, B: 115cm, H: 77 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 563 - Twist Charcoal
Type Sovesofa
Downloads til Clubber
Clubber Samlemanual.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.