Visual Creative Badass


Hos Danmarks største forhandler af god søvn (og senge!), søger vi en ny kollega, der kan hjælpe os med at få party poppers til at holde længere og mandage til at synes kortere. Vi leder efter en person, der kan smede vores visuelle armering stærkere, og som gennem levende billeder kan sprede vores gode historier. 

Hvem er du? 

Du bliver træt ved tanken om forblommede og svulstige skriftlige ansøgninger, fulde af varm luft eller funky formuleringer. I stedet er du nytænkningens frontløber, hvis fingerspidser kribler efter at vise gennem video, animation eller andre typer klippe-klister-arbejde, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du er den rette til jobbet. 

Du har lyst til at udfordre genrer, befri os fra klichéer, skabeloner, spredehagl, urealistiske ønskelister og dødsyge A4-sider. Så det bliver sjovere at gå på arbejde, men også sjovere for resten af landet at møde os. 

Desuden er du:

  • Knivskarp i Adobe-pakken

  • Optaget af alt øjet ser

  • Krøllet og skæv  

  • Nært beslægtet med H.C. Andersen - en skarp storyteller

  • En holdspiller, der tror på at gode idéer opstår i fællesskab


Om jobbet

Du vil træde ind i en kreativ hybrid rolle med adgang til hele buffeten, bestående af grafik, video-content og motion graphic. Derfor er der også rig mulighed for at tage på i erfaring og skills. Sammen med fem andre kollegaer vil du komplettere vores marketingafdeling, og med hjerner der både er tværfaglige og in sync, vil vi i samarbejde hjælpe hinanden med, at Bedre Nætter både er underholdende og inspirerende, når vi løber over stepperne på diverse kanaler. Og hvis vi selv skal sige det - og det skal vi jo i det her jobopslag - har vi et ret godt hold, hvor vi både kan grine med og af hinanden og faktisk synes, det er fedt at bruge tid sammen.

Har du spørgsmål kan du kontakte Head of Marketing & Branding, Thomas Barker.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar. Ansættelsesstart hurtigst muligt, og vi kalder løbende ind til samtaler. Arbejdspladsen er placeret i Aarhus C, og du kan sende din (ikke skriftlige) ansøgning til: [email protected] eller Vesterbro Torv 3, 1 , 8000 Aarhus C  Att: Thomas Barker.