Cubed 140 deluxe - Mixed Dance Blue - Blå

8.080,00 kr.

As low as 8.080,00 kr.

Leveringstid 30-40 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Luksuriøs Sovesofa fra danske Innovation.
 • Cubed 140 Deluxe er med fjedre og lækkert stof.
 • Funktionel, praktisk og meget pladsbesparende
 • Størrelse: 145 x 200 cm.
 • Se specialstof valgmulighederne her
Tilpas Cubed 140 deluxe - Mixed Dance Blue - Blå
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Cubed 140 Deluxe er en praktisk og elegant sovesofa fra vores danske producent Innovation. Sovesofaen er et multifunktionelt møbel, men hos mange forhandlere får du blot en sofa med ringe mulighed for at sove godt. Dette er ikke tilfældet hos Bedre Nætter. Vi vil ikke bare tilbyde dig en halv sofa og en halv seng. Vi vil tværtimod gerne give dig en god søvnoplevelse. Vi tilbyder sovesofaer, der er behagelige at sidde i og komfortable at sove i. Dette gør sig især gældende i Cubed Deluxe.

Vores sovesofaer er både en sofa og en seng til fulde. De fleste forhandlere installerer blot en skumkerne i deres sovesofaer, men i Cubed er der installeret fjedre i den håndsyede madras. Madrassen produceres med den største omhyggelighed i Danmark, og den danske kvalitet er din garanti for et solidt og langtidsholdbart produkt.

Cubed måler 145 cm i bredden, når den er slået ud, og derfor egner denne sovesofa sig særdeles godt som dobbeltseng. Hvis du bor i lejlighed eller skal bruge en sovesofa til gæste- og børneværelset, anbefaler vi, at du overvejer Cubed. Sovesofaen er et funktionelt møbel, og hvis du har småt med plads, vil en sovesofa kunne opfylde flere behov på en gang.

Bedre søvn i en sovesofa

Hos Bedre Nætter anbefaler vi generelt, at man investerer i en topmadras, når man køber ny seng eller sovesofa. En topmadras vil altid forbedre komforten, og derudover vil levetiden på din sovesofa blive forlænget betragteligt. Topmadrassen vil være den primære kontaktflade, og derfor vil denne også udsættes for næsten al slitagen. En topmadras er billigere at udskifte end selve sovesofaen, og derfor anbefaler vi denne konstellation.

Cubed Deluxe kan fås i fire forskellige farver, som alle kan ses i billederne øverst på siden. Hvis du er interesseret, kan vi også tilbyde en lang række specialfarver, således at du kan tilpasse din nye sofa til en hvilken som helst indretning. Du kan se udvalget af specialfarver lige her. Cubed Deluxes eksakte mål kan ses desuden ses herunder.

Hvis du har spørgsmål til Cubed Deluxe, et eventuelt valg af topmadras eller andre af vores produkter, så kontakt os endelig. Skriv til os i chatten lige nu, ring til os på telefonen eller send en mail døgnet rundt.

 

Specifikation af Cubed 140 deluxe - Mixed Dance Blue

 • Størrelse 145x200 cm.
 • Vægt 60 kg
Mere information
Leveringstid 30-40 hverdage
Kolli 3 stk.
Højde 66 cm (siddehøjde: 39 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 145 cm, L: 200 cm, D: 104 cm, H: 66 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre No-Zag Spring
Farve Des: 528 - Mixed Dance Blue
Type Sovesofa 145x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.