Cubed 140 Plus - Twist Granite - Lysegrå

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 20-30 hverdage
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Cubed Plus - Sovesofa

Cubed Plus er en praktisk og elegant sovesofa fra vores danske producent Innovation. Sovesofaen er et multifunktionelt møbel, men hos mange forhandlere får du blot en sofa med ringe mulighed for at sove godt. Dette er ikke tilfældet hos Bedre Nætter. Vi vil ikke bare tilbyde dig en halv sofa og en halv seng, men vil tværtimod gerne give dig en god søvnoplevelse. Vi tilbyder derfor kun sovesofaer, der både er behagelige at sidde på og komfortable at sove i, og dette er Cubed Plus.

Komfortabel og æstetisk

Komfortabel og æstetisk

Vores sovesofaer er både en sofa og en seng til fulde. Sovesofaen har en lækker skummadras, som er med til at sikre dig en rigtig god og behagelig komfort. Madrassen produceres med den største omhyggelighed i Danmark, og den danske kvalitet er din garanti for et solidt og langtidsholdbart produkt. Cubed måler 140 cm i bredden, når den er slået ud, og derfor egner denne sovesofa sig særdeles godt som dobbeltseng. Hvis du bor i lejlighed eller skal bruge en sovesofa til gæste- og børneværelset, så anbefaler vi, at du overvejer Cubed.
Forlæng levetiden med en topmadras

Forlæng levetiden med en topmadras

Sovesofaen er et funktionelt møbel, og hvis du har småt med plads, vil en Cubed Plus kunne opfylde flere behov på en gang. Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at du investerer i en topmadras, når du køber en sovesofa. En topmadras vil altid forbedre komforten, og derudover vil levetiden på din sovesofa blive forlænget betragteligt. Cubed Plus kan fås i fire forskellige farver, som alle kan ses i billederne øverst på siden. Sovesofaens eksakte mål kan desuden ses herunder.

Specifikation af Cubed 140 Plus - Twist Granite

 • Størrelse 140x200 cm.
 • Vægt 78.91 kg
Leveringstid 20-30 hverdage
Højde 66 cm.
Dimensioner Sofa: B: 140 cm, D: 104 cm, H: 66 cm
Funktioner Armlæn, Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre No-Zag Spring
Farve Des: 565 - Twist Granite
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering