Diamant

Fast lav pris
 • Revolutionerende topmadras.
 • Diamond Degree-behandlet – hurtigere dyb søvn.
 • Fantastiske, varmeledende egenskaber.
 • Optimal komfort med latexkerne på 6 cm.
 • Aftageligt og vaskbart betræk.
Leveringstid 12-20 hverdage
 • I produktion Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Diamant: Fordi dyb søvn ændrer alt

Diamant: Fordi dyb søvn ændrer alt

Vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove. Netop derfor har vi udviklet vores revolutionerende Diamant topmadras. Den giver fantastisk støtte, og så sørger den for, at din krop hurtigere opnår og vedligeholder den rigtige temperatur for dyb søvn. Kort sagt sætter Diamant nye standarder for en topmadras og vil med imponerende teknologi forbedre dine nætter. Du vil sandsynligvis føle dig mere udhvilet og få følelsen af en dybere og længere søvn, så du kan vågne med overskud og ro i kroppen.
En topmadras, der gør en forskel

En topmadras, der gør en forskel

Vores Diamant topmadras i Pulse latex giver fantastisk støtte, og så hjælper den med at holde den perfekte kropstemperatur til dyb søvn. Vi har nemlig behandlet topmadrassen med den naturlige grafit, som har fantastiske varmeafledende egenskaber. Når du sover dybest, er din kropstemperatur halvanden grad under normalen. Alt i alt er Diamant fire gange koldere end almindeligt latex, og derfor er den en smutvej til at nå din dybe søvn, hurtigere og i længere tid ad gangen. Betrækket rundt om madrassen hedder Poakea. Poakea er fremstillet med græsfibre fra græsfamilien Poaceae, der sikrer betrækket en naturlig og bæredygtig profil. Græsfibre har en høj absorberingsevne, der er med til at sikre dig et tørt og optimalt sovemiljø.
Diamant – betroet og beundret

Diamant – betroet og beundret

Diamant betyder, at topmadrassen er behandlet med naturlig grafit. Grafit er i familie med diamant og deraf navnet. Resultatet af grafitbehandlingen er en madras med imponerende varmeafledende egenskaber, der hjælper dig med at holde den rigtige temperatur til dyb søvn. Diamant er derfor din mulighed for at forbedre din dybe søvn nat efter nat.
Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Denne topmadras er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Diamant

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

Specifikation af Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
Leveringstid 12-20 hverdage
Højde 7 cm.
Kerne Graphite Pulse
Kernehøjde 6 cm.
Type Topmadras 180x200
Vaskeanvisning Op til 60 °C

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering