Dreams Latex K50 - Specialmål

2.500,00 kr.
Leveringstid 30-40 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • En specialsyet topmadras.
 • Åndbar latexkerne på 5 cm.
 • Ideel på tværs af alle vægtklasser.
 • Vend dig nemt med en fast topmadras.
 • Blød og behagelig komfort.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Har du altid drømt om en topmadras, der har de helt rigtige mål til sengen i sommerhuset eller campingvognen? Så har du fundet frem til det helt rigtige sted.

Her er det nemlig muligt at skræddersy en topmadras, der passer til netop dine ønsker og behov. Det er helt enkelt. Øverst på siden indtaster du blot, hvilken længde og bredde du ønsker din nye topmadras i. Herefter oplyses prisen.

Det har altså aldrig været nemmere - eller for den sags skyld billigere - at få en skræddersyet topmadras. Desuden slipper du for at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

En fast og åndbar latextopmadras
Dreams Latex K50 gemmer på mange fordele, som kan være svære at skue med det blotte øje. Først og fremmest består topmadrassen af en latexkerne, hvilket sikrer dig et behageligt soveklima hele natten, fordi topmadrasser i latex er meget åndbare og allergivenlige.

Latex er desuden en meget fast skumtype, og derfor er topmadrassen velegnet på tværs af alle vægtklasser, da madrassen helt naturligt “skubber” tilbage og derigennem giver optimal støtte.

Sidst men ikke mindst er latexkernen på hele 5 cm., hvilket sikrer optimal effekt, støtte og komfort, når du ligger i din seng. Kernen kan desuden tages ud af betrækket og vaskes, ligesom det er muligt at vaske selve betrækket.

Blød og behagelig komfort
Udover latexkernen består topmadrassen af et komfortlag af fibervat, der hjælper til at give en blød og behagelig fornemmelse, når du lægger dig. Det er vigtigt for den samlede komfort- og søvnoplevelse, fordi topmadrassen er den del af sengen, som din krop altid vil være i direkte kontakt med.

Vores Dreams Latex K50 er altså et ideelt valg for dig, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten, komforten og den gode nattesøvn.

Har du spørgsmål til vores topmadras i specialmål, så fortvivl ej. Vi sidder klar til at hjælpe dig på både telefon, mail og vores chat, som du finder i nederste højre hjørne af din skærm.Specifikation af Dreams Latex K50 - Specialmål

 • Vægt 15 kg
Mere information
Leveringstid 30-40 hverdage
Højde 7 cm.
Kerne Latex
Kernehøjde 5 cm.
Garanti 5 års garanti

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.