Dobbeltdyner - 200x200

Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier

Dobbeltdyner - 200x200

 

Dobbeltdynen er skabt til dem, der godt kan lide at putte, med eller uden partner. Der er masser af plads under dynen til at flyde ud. De fleste kender nok til dette, og det kan ofte være svært at ligge 2 under den samme dyne, hvis det er en enkeltdyne. I løbet af natten, vil den ene partner højst sandsynligt glide ud af dynen. Derfor er en dobbeltdyne i 200x200 essentiel til et par, eller til den meget magelige som ikke kan få nok plads.

I denne kategori findes altså dobbeltdyner i målene 200x200, der er den mest gængse størrelse når man taler almindelige dobbeltdyner. Foruden denne størrelse, forhandler vi også dobbeltdyner i størrelserne 200x220 cm. og den helt store i størrelse 240x220, som henvender sig til personer over ca. 185 cm.

I de forskellige dyner, findes der også forskellige slags fyld – hvor de mest populære er Gåsedun og Moskusdun, som regulerer korrekt på varmen, såfremt den rigtige dyne er valgt. Moskusdun og Gåsedun minder på mange måder om hinanden, da moskusdunene er af ca. samme størrelse som gåsedunene. Derfor kan du med god samvittighed fravælge den ene til fordel for den anden og stadig få ligeså stor glæde af det.

En gengående fejl, som også er en af de helt forståelige fejl er, at mange tror at desto tungere dynen er, desto varmere er den også. Dette er dog ikke korrekt, eftersom at det er luften imellem dunene der afgør varmegraden. Derfor kan en let dynes sagtes være ligeså varm som en tungere dyne. Fordelen ved de lette dyner er dog, at de ikke føles omklamrende i samme grad som de tunger – men dette må vist være en smagssag.

Hos Bedre Nætter finder du både de tunge dobbeltdyner, men også et stort udvalg af de lette dobbeltdyner, der på trods af deres lave vægt har en bæreevne på 11-13, hvilket er meget passende for fleste danske soveværelser, hvor temperaturen befinder sig mellem 18 og 23 grader.

For at gøre det let for dig som kunde, er dynerne opdelt i 3 varmegrader:

Sval: Er dynen som passer til sommervejret, hvor temperaturen er stigende i det ganske land.

Lun: Er helårsdynen, som du som sagt kan bruge fra sommer til sommer.

Varm: Er vinterdynen, som sørger for at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende os en mail eller skrive til os på LiveChatten.