Enkelt Dyner - 140x200

Enkelt Dyner - 140x200
View as Grid List

1 Produkt

per page
  1. Temprakon® Advance
    DK - Kampagne
    Temprakon® Advance - 135x200 cm.

    As low as 1.749,00 kr.

    Leveringstid 1-3 hverdage
View as Grid List

1 Produkt

per page

Enkeltdyner - 140x200

I denne kategori finder du enkeltdyner i størrelse 140x200 fra Ringsted Dun, Temprakon og vores egne by BN dyner - allesammen produceret i Danmark. Vi lover dig en høj kvalitet til altid stærke priser. I vores sortiment findes udelukkende kvalitetsdyner, som passer til resten af vores produktsortiment.

De dyner, vi forhandler, er altid af højeste kvalitet. De indeholder enten gåsedun, moskusdun eller andedun, som vi mener giver en bedre komfortoplevelse end fiberfyld. Kvalitetsmæssigt er der stor forskel – og i vores sortiment finder du et udvalg bestående af førsteklasses dun, så du får den bedste dyne uanset dine behov – og så du er sikret den nødvendige temperatur igennem hele natten.


For at gøre det let for dig som kunde er dynerne opdelt i tre varmekategorier:

Sval: Dynen, som passer til sommervejret, hvor temperaturen ofte er høj om natten. Har du det tit varmt om natten, kan det også være en løsning at bruge en sommerdyne resten af året.

Lun: Helårsdynen, som de fleste kan bruge det meste af året.

Varm: Vinterdynen, som sørger for, at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for kyndig vejledning i valg af dyne, er du altid velkommen til at sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk eller skrive til os på vores chat - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.