Gåsedunsdyne

Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier

Gåsedunsdyne

En god dyne er en af de vigtigste bestanddele, for at du kan få en god nats søvn. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis, men i stedet vælger at købe en dyne af høj kvalitet. Vi forhandler gåsedunsdyner af højeste kvalitet, så du er sikret en dyne, der vil holde i mange år frem. Hos Bedre Nætter har vi valgt at samle et bredt udvalg af gåsedunsdyner, så der er noget for en hver smag.

Gåsedunsdyner er som hovedregel af en bedre kvalitet end Andedun og Moskusdun. Årsagen til at Gåsedun er yderst velegnet til brug i dyner, skyldes at dunene stammer fra gæs, der ofte er større og mere luftige end eksempelvis ænders dun. Dette er med til at sikre, at dynen får en god åndbarhed og varmeevne ved en langt lavere vægt, end tilfældet er for Andedun og Moskusdun.

Hvad du skal kigge efter

Når du leder efter en god gåsedunsdyne, så kan du bruge sammenspillet mellem bæreevne og vægt som indikator. En god dyne skal gerne have en bærevne på mindst 10. Herefter skal du så kigge på, hvad dynen vejer.
Et tænkt eksempel kan være, at du står med 2 gåsedunsdyner, der begge har en bæreevne på 10. Lad os så sige, at den ene vejer 600 gram, mens den anden vejer 900 gram. Så vil det være dynen med den laveste vægt på 600 gram, der har den bedste kvalitet. Årsagen til dette er, at dunene i den letteste dyne, er mere luftige og af en så høj kvalitet at de kan holde varmen væsentligt bedre end dynen på 900 gram.

Gåsedunsdyner er delt op i 3 varmegrader:

  • Sval - Denne type dyne passer til sommervejret, hvor temperaturen er stigende.
  • Lun - Det er dynen, som du kan bruge hele året rundt, hvorfor den også kaldes helårsdynen.
  • Varm - Dette er den varmeste type dyne, som sørger for at du holder varmen i de kolde måneder, hvor der ofte er køligere i soveværelset end normalt.

Du kan købe gåsedunsdyner i alle slags størrelser. Vi har nemlig noget til alle, uanset om du søger en enkeltdyne i 140x200 eller en dobbeltdyne helt op til 240x220.

Dansk producerede dyner

Vores udvalg af gåsedunsdyner er alle af højeste kvalitet. Vores udvalg af gåseduns dyner er produceret i Danmark af Ringsted Dun og Quilts of Denmark, hvilket sikrer dig kvalitets og allergivenlige dyner. Du bruger rigtig mange timer med din dyne hver nat, hvorfor det er vigtigt, at du vælger en dyne af god kvalitet.Har du spørgsmål til gåsedunsdyner eller bare brug for kyndig vejledning til valg af dyne, er du altid velkommen til at sende os en mail eller skrive til os på LiveChatten.

  • En gåsedunsdyne er en dyne, der indeholder dun fra en gås. Gåsedun er især kendt for at være ekstremt bløde og fine, og de fungerer derfor fantastisk som fyld i en dyne. Desuden er gåsedyn effektiv til at regulere varmen, så du hverken får det for varmt eller for koldt i løbet af natten.

  • Gåsedun er et populært valg af fyld til dyner. Som hovedregel er det af en bedre kvalitet end andedun og moskusdun, og er du derfor på udkig efter den bedste dyne af den højeste kvalitet, så bør du vælge en gåsedunsdyne. Dette skyldes, at gåsedun stammer fra gæs, som ofte både er større og mere luftige, hvilket sikrer en fantastisk åndbarhed og varmeevne.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering