Temprakon Dyner

Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier

Oplever du ofte, at du har det for varmt om natten? Hvis ja, så kan du med fordel læse denne guide om vores dyner fra Temprakon. Disse dyner er nemlig produceret med det formål at skabe en kølende dyne og bedre nattesøvn. Vores dyner fra Temprakon har en kølende side, som aktivt regulerer temperaturen i sengen og sørger for, at din nattesøvn ikke påvirkes af varme og skiftende temperaturer. Du kan læse meget mere om den kølende teknologi i Temprakons dyner i denne guide, som både vil indeholde billeder og beskrivelser af de forskellige dynetyper fra Temprakon.

Dyner fra Temprakon kan fås i tre forskellige variationer, VarmLun og Sval. Dette er et udtryk for, at den enkelte dyne passer til en bestemt årstid eller personlige præferencer. Har du det meget varmt om natten, så kan du med fordel vælge en sval dyne, da dette er den køligste af de tre variationer. Oplever du sjældent at du har det varmt, men ønsker du alligevel en temperaturregulerende og komfortabel dyne fra Temprakon, så kan du med fordel vælge en varm dyne. Den varme dyne egner sig perfekt til brug i vinterhalvåret, imens en sval dyne er velegnet til brug om sommeren. Ønsker du en dyne til brug igennem hele året, så kan du med fordel vælge en lun dyne, der kan bruges som helårsdyne. 

Udover at være temperaturregulerende, så er dynerne fra Temprakon også antibakterielle. Hos Bedre Nætter er det vores udtalte mål, at alle vores dyner skal være allergivenlige og kunne bruges af alle, uanset eventuel allergi. Dynerne fra Temprakon er produceret efter NOmite-standarden, hvilket betyder at det er umuligt for støvmider og lignende bakterier at leve i dynen og dens stof. Du får således en sund, langtidsholdbar og kølende dyne hvis du vælger den nyeste model fra Temprakon, og det kan vi varmt anbefale.

Når du tager Temprakon-dynen i brug, så skal du vende den aktive side mod din krop. Herefter vil den aktive side sørge for en konstant temperaturregulering natten igennem, hvilket betyder at du med en dyne fra Temprakon slipper for, at din søvn nogensinde igen afbrydes af varme eller kolde nætter. Dynen vedligeholder således et sundt, tempereret og rent søvnklima, hvilket garanterer at både du og din seng er friske hver eneste morgen. Det eneste du skal gøre er at vende den aktive side mod din krop, og dette klares nemt. Du kan tydeligt se og mærke forskel på den almindelige og den aktive side, og du vil blot ved at lægge en hånd på den aktive side kunne mærke, at dynen er kølende. Du kan se et billede herunder, som gengiver den korrekte anvendelse af Temprakons dyner. 

Yderligere spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Temprakons dyner, deres funktion eller specifikationer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar i chatten i højre side af din skærm, på telefonnummeret 71 99 31 71, samt på mailadressen kontakt@bedrenaetter.dk.