Vi er ved at bygge sengen....

Fødselsdagspakke

Default
Pakken indeholder 1 dyne + 1 pude + 1 sengesæt
Fossil
Farve: Fossil
1
 • Gratis levering
  Leveringsdag:

  Vælg din egen leveringsdag


  Datoen skrevet er den tidligste mulige leveringsdag.


  Når du kommer til kassen, og skal indtaste leveringsinformationer, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.

Fødselsdagspakke
Essential

Essential dyne

Fyldt med dejlige, bløde fjer
En behagelig dyne

Fyldt med dejlige, bløde fjer

Essential-dynen indeholder 90% andedun og 10% førsteklasses småfjer, der sikrer, at dynen altid har en behagelig lethed og varme. Dynen har en bæreevne på 10, der indikerer, at dunene er gode til at holde på varmen og samtidig lede overskydende fugt væk. Fjerne er omkranset af et dynevår i 100% bomuld, der er inddelt i kassetter med kanalvægge, hvori dynens dun ligger. Dynen er fuldendt med et kantbånd i satin.
En certificeret kvalitetsdyne
Sunde fjer og sund søvn

En certificeret kvalitetsdyne

Vores Essential-dyne har en række certificeringer, der er din garanti for, at Essential er en kvalitetsdyne, du roligt kan lade dig føre til drømmeland i. OEKO-TEX®-certificeringen (standard 100) sikrer, at dynens tekstiler og dun er uden sundhedsskadelige stoffer. Downpass-certifikatet er din garanti for, at Essential-dynen lever op til de højeste standarder inden for dyrevelfærd, etik og kvalitet.
God til de fleste

Den perfekt helårsdyne

Essential-dynen fås kun i en lun version, men vil for langt de fleste være en perfekt helårsdyne, da den hverken er for varm eller for kold. Er du derimod en hot sleeper eller en frossenpind, kan du med fordel kigge nærmere på vores svale sommerdyner eller varme vinterdyner fra vores varmeafledende Polar-linje eller vores naturlige Mayan-linje.
Produktoverblik

Udforsk Essential Pude

2 3 1
 • Ydre kamre

  Fabelagtigt fyld, fluffiness og blødhed

  Pudens to ydre kamre består af 60% dun og 40% småfjer, der alle er Downpass-certificerede. De mange, mange dun skaber en dejlig fluffiness og blødhed, som netop er det, en hovedpude skal være. Fjerene bidrager med god støtte og komfort for din nakke.
 • Indre kammer

  Slut med en slatten hovedpude

  Pudens indre kammer består af 85% småfjer og 15% fjer, der ligeledes er Downpass-certificerede. Inderkammeret består primært af småfjer, da disse er utrolig gode til at skabe stabilitet, så puden forbliver høj og ikke klasker sammen, når du lægger hovedet på den.
 • Pudevår

  Omkranset af 100% blødt bomuld

  Pudens tre kamre er omkranset af et pudevår i 100% bomuld, der, udover at være utrolig blødt og OEKO-TEX®-certificeret (standard 100), også er fuldendt med et kantbånd i hvid satin.
  Pudevår
Essential

Essential Pude

Fyldt med forrygende fjer
Tre kamre giver god støtte

Fyldt med forrygende fjer

Essential-puden er inddelt i tre kamre, der sikrer en ergonomisk korrekt støtte. Det midterste kammer er hovedsageligt fyldt med småfjer, der sikrer puden en god højde. Pudens yderste to kamre er fyldt med 60% andedun, som gør puden blød og lækker. De sidste 40% består af småfjer, der tilføjer yderlig støtte. Pudevåret, der omkranser Essential-puden er i 100% bomuld med et kantbånd i hvid satin.
Kvalitet fra inderst til yderst
En sund kvalitetspude

Kvalitet fra inderst til yderst

Essential-puden har en række mærkninger og certificeringer, der sikrer dig en sund og ordentlig sovekompagnon. OEKO-TEX®-certificeringen (standard 100) er din garanti for en pude med sunde tekstiler og dun uden sundhedsskadelige stoffer. Downpass-certificeringen gør, at du kan sove i rolig og tryg forvisning om, at der er taget hensyn til dyrenes velfærd.
God for de fleste

Alsidig og nem at holde af

Når du skal have en ny hovedpude, skal du finde en, der matcher dig og den soveposition, du oftest ligger i. Hvis du som regel ligger på ryggen eller på siden, er vores Essential-hovedpude et godt bud. Den er hverken for høj eller for lav, men ganske enkelt lige tilpas. Kald det allround eller en du ikke går galt i byen med. Vi kalder det en ‘mellemhøjde’ med en fyldvægt på 700 gram fjer og kærlighed.
Mayan

Mayan sengesæt

Venligt mod naturen — og dig
Det gode valg

Venligt mod naturen — og dig

Vores Mayan-sengetøj er den lille gave, du giver dig selv hver aften, du lægger dig til at sove. For vi skal jo huske at være gode ved os selv. Mayan-sengetøjet er OEKO-TEX®-certificeret og skabt i 100% økologisk bomuld, der både har en kolossal åndbarhed og en blank finish, der er føles dejlig på huden og som ikke mindst giver den helt rigtige knitrende (drømme)lyd, som sengetøj helst skal give.
100% kemifrit & 100% økologisk
De gode materialer

100% kemifrit & 100% økologisk

Mayan-sengetøjet er skabt i 100% økologisk bomuld og er derfor fri for skadelige kemikalier og andre unødige stoffer, som du helst vil undgå at ligge i ske med nat efter nat. Sengetøjet er derudover vævet efter den eksklusive satin-metode og har 350 tråde pr. kvadrattomme, der tilsammen sikrer et holdbart og ikke mindst blødt tekstil, der kun bliver mere og mere dejligt som tiden går.
Mayan — det naturlige valg
Søvnlinje

Mayan — det naturlige valg

Mayan-søvnlinjen er til dig, der ønsker et naturvenligt valg og bedre betingelser. For din søvn og Moder Jord. Mayan-labelet er din garanti for, at et produkt er produceret med naturen og med dig for øje — uden brug af kemikalier og andre processer, der ikke tilgodeser verdenen omkring os. Du finder et bredt udvalg af Mayan-produkter i vores sortiment som f.eks. sengetøj, lagner, dyner, puder og topmadrasser.
Dine fordele

Vi sover først godt, når du gør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode. Dit soveværelse er vores showroom, for det er hjemme hos dig selv, du bedst kan mærke, om du sover godt. Og gør du ikke det, kan du inden for de første 100 nætter kvit og frit returnere vores produkter.
Vi leverer gratis hjem til dig
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor. Uanset hvad du køber. Du kan tilkøbe: 1. opbæring, 2. opbæring og montering eller 3. opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. På den måde sørger vores chauffører for at bære din ordre op, og han forlader den ikke, før det hele står skarpt og soveklar.

Specifikation af Fødselsdagspakke

 • Pakkeindhold
  1 Essential dyne + 1 Essential pude + 1 Mayan sengesæt
  Leveringstid
  5-10 hverdage
 • Hos Bedre Nætter får du 100 dages prøveret på alle produkter, så du får tid til at mærke, om det er det rigtige valg for dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du få en gratis ombytning af kernefasthed eller returnere produktet og få købsbeløbet tilbage.