KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Frigus

Tilbud
Varmegrad
Sengesæt
+
Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign dyner
Dynen med temperaturregulerende egenskaber

Dynen med temperaturregulerende egenskaber

God søvn og den rette kropstemperatur er hinandens Ross og Rachel. De kan ikke undvære hinanden, men det kan være kompliceret. Især hvis du nat efter nat vågner med et stort, svedigt dyneaftryk henover kroppen. For så kan det godt være, du og din dyne skal være på pause. Permanent. Det betyder dog ikke, at du skal undvære den, for lad os være ærlige: Der findes intet mere lækkert end at putte sig i en blød, luftig sky. Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med hverken cozyness eller komfort med vores omstillingsparate familiemedlem Frigus, der har et lag af temperaturregulerende mikrokapsler i det øverste dynelag.

For dig, der har det varmt om natten

For dig, der har det varmt om natten

Den ene side af Frigus’ overflade er beklædt med små mikrokapsler, som indeholder et særligt 'phase change material'. Det betyder, at materialet aktiveres og ændrer form fra fast til flydende, når din temperatur stiger –og det er netop dette flydende materiale, der afleder varmen og giver Frigus sin temperaturregulerende effekt. For dig betyder det, at du bare kan blive i drømmeland uden at mosle dynen af og på i løbet af natten, og netop dét lyder som et ægte drømmescenarie, gør det ikke? Inderst i dynen er Frigus fyldt med 70 % nye, europæiske andedun og 30% førsteklasses småfjer, der garanterer dig den optimale snuggle effect.
Op på mærkerne

Op på mærkerne

Frigus er en dyne, der er 100 % med på mærkerne. Frigus bærer bl.a. NOMITE®-mærkningen, så du undgår besøg af ubudne gæster i sengen. Støvmider kan nemlig ikke trænge igennem polstringen, og du kan derfor som allergiker eller astmatiker roligt nyde komforten ved dun og fjer. Derudover kan du også regne med, at Frigus heller ikke indeholder giftige stoffer i hverken polstring eller fyld, da dynen bærer både Downafresh- og OEKO-TEX®-mærket.
Hvor hot er du?

Hvor hot er du?

Det essentielle spørgsmål her til sidst er, om du har det varmt eller rigtig varmt. Vores Frigus-dyne findes nemlig i to kategorier: Sval og lun. SÅ uanset temperament eller temperatur er du altså sikret bedre nætter med Frigus.

Specifikation af Frigus

 • Størrelse
  Størrelse 150x210 cm.
Leveringstid 1-3 hverdage
Fyldtype 70% nye, hvide europæiske andedun / 30% småfjer
Fyldvægt 270 g / 500 g
Bæreevne 9
Fyldets oprindelse Europa
Produceret i Danmark
Konstruktion Syet i kassetter med kanalvæg
Bolster 100% bomuldscambric Ne60/60
Kantbånd Hvidt satinkantbånd
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Svanemærket Nej
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørretumbles.
Garanti 10 års garanti
Type Dyne 150x210

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering