Frigus

Leveringstid 2-5 hverdage
Varmegrad
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Frigus: Dynen med kølende egenskaber

Frigus: Dynen med kølende egenskaber

Hvis du er en af dem, der ligger og koger under dynen, vil det påvirke kvaliteten af din søvn. Derfor har vi udviklet Frigus. Som en del af vores dynefamilie er Frigus vores omstillingsparate medlem. I betrækket, der omfavner de bløde dyn, har vi indbygget små mikrokapsler. Kapslerne regulerer temperaturen under dynen, og så snart der er en stigning i din kropstemperatur eller i rummet, optager kapslerne den ekstra varme. Resultatet er en aktivt kølende dyne, der vil gøre underværker for din søvn.

For dig, der har det varmt om natten

For dig, der har det varmt om natten

Ikke overraskende er vores dyner udviklet, så de supplerer komforten i hver enkelt af vores senge. Med Frigus har vi særligt kigget til dem, der har tendens til at få det for varmt om natten. Den ene side af Frigus overflade er beklædt med små mikrokapsler, der indeholder en aktiv gelé. Geléen går under navnet 'phase change materials' og reagerer på skiftende temperaturer ved at ændre sin form fra fast til flydende og ligeså modsat. Inderst i dynen er Frigus fyldt med 70% nye, europæiske andedun og 30% førsteklasses småfjer.
Uden unødig brug af kemi

Uden unødig brug af kemi

Når man skal investere i en ny dyne, gælder det om at være på mærkerne. Og med det mener vi selvfølgelig de oplysninger, du får via dynens etiketter. For at undgå unødig kemi har vi sørget for, at Frigus både er Downafresh- og OEKO-TEX®-mærket. Så er du sikret mod giftige stoffer i både polstring og fyld. Er du allergiker, er det også værd at fremhæve, at Frigus har opnået den eftertragtede NOMITE®-mærkning. Det betyder, at husstøvmider ikke kan trænge igennem polstringen.
Kølende eller meget kølende?

Kølende eller meget kølende?

Den helt store årsag til, at vi har udviklet Frigus, er for at tilbyde bedre nætter. Og for at få de bedst mulige nætter skal komforten være nøjagtig og i top. Derfor er det en selvfølge for os, at Frigus skal komme i to varmekategorier. For det er ikke ligegyldigt, om du har det varmt, eller om du har det rigtig varmt om natten. Derfor kan du vælge mellem, om din dyne skal være lun eller sval. Med en dyne, der passer nøjagtig til dine behov, har du de bedste betingelser for at vågne op som den bedste udgave af dig selv.

Specifikation af Frigus

Leveringstid 2-5 hverdage
Fyldtype 70% nye, hvide europæiske andedun / 30% småfjer
Fyldvægt 375 g / 700 g
Bæreevne 9
Fyldets oprindelse Europa
Produceret i Danmark
Konstruktion Syet i kassetter med kanalvæg
Bolster 100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
Kantbånd Hvidt satinkantbånd
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Svanemærket Nej
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørretumbles.
Garanti 10 års garanti
Type Dyne 200x220

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering