KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Frigus -

Tilbud
Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign vores hovedpuder
Hot ‘n Cold?

Hot ‘n Cold?

Uanset om du svinger mellem at være at have det (for) varmt eller køligt, er du garanteret en behagelig temperatur med din Frigus-pude. Frigus er nemlig det omstillingsparate medlem af Bedre Nætter-familien, som sørger for, at du undgår at vågne badet i sved midt om natten. Frigus er nemlig en helt fantastisk pude for dig, der har det varmt, fordi den indeholder et lag af mikrokapsler med et 'phase change material', som aktiveres og ændrer form fra fast til flydende, når din temperatur stiger. Netop denne specielle effekt gør, at Frigus får sin temperaturregulerende effekt.

En forfriskende sengemakker

En forfriskende sengemakker

I det øverste lag af vores Frigus-pude finder du vores varmeledende mikrokapsler. Vågner du ofte af hvad, der kunne minde om et mindre hedeslag, er det derfor en god ide at vende pudens overflade opad, så dit hoved hviler på den temperaturregulerende flade – så er du sikret en optimal effekt. Vores Frigus-pude er fyldt med 100 % naturfyld, som er opdelt i tre kamre, og som sørger for, at du får en optimal støtte og komfort til nakken. Det midterste kammer indeholder fine småfjer, mens de to ydre kamre består af rene, fine moskusdun. Så hånden på hjertet og hovedet på puden: Frigus bliver et forfriskende pust, du nat efter nat vil værdsætte.
Zzz-søvndyssende certificeringer

Zzz-søvndyssende certificeringer

Det kan være trættende at læse det med småt, men vi mener, det er vigtigt at være oppe på mærkerne. Og det er vi selvfølgelig for dig. Vores Frigus-pude har bl.a. det eftertragtede NOMITE®-mærke, hvilket betyder at husstøvmider ikke kan trænge igennem pudens polstring. En klar fordel for dig, der gerne vil undgå creepy besøg af husstøvmider.

Specifikation af Frigus

 • Størrelse
  Størrelse 60x63 cm.
Leveringstid 1-3 hverdage
Bæreevne Yderkamre: 9 / Kerne: 6
Produceret i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Fyldvægt 700 g
Bolster 100% bomuldscambric Ne60/60
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørretumbles.
Type Hovedpude 60x63

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering