Frigus

Leveringstid 2-5 hverdage
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Frigus: En forfriskende fornyelse

Frigus: En forfriskende fornyelse

Er du en af dem, der ofte har det varmt, når du ligger i sengen, vil det påvirke kvaliteten af din søvn. Derfor har vi udviklet Frigus. I betrækket, der omfavner de bløde dun, har vi indbygget små mikrokapsler, der indeholder en aktiv gelé. Geléen regulerer temperaturen på puden ved at ændre sin form fra fast til flydende og ligeså modsat. Så ligeså snart der er en stigning i din kropstemperatur eller i rummet, optager kapslerne den ekstra varme. Med Frigus kan du derfor se frem til følelsen af bare at synke ned i puden, med perfekt støtte til nakken og uden at blive forstyrret af en omklamrende varme.

En pude med mange egenskaber

En pude med mange egenskaber

Ikke overraskende er vores puder udviklet, så de supplerer komforten i hver enkelt af vores senge. Derfor er Frigus ikke blot kølende, men samtidig har vi sørget for, at den yder fantastisk støtte til din nakke. Det har vi blandt andet gjort ved at fylde hovedpuden med naturfyld. Naturfyld er nemt at flytte rundt på, og det er f.eks. en fordel, hvis du skiftevis sover på siden og ryggen og har brug for at justere pudens højde. Desuden er puden opdelt i tre kamre. Det midterste kammer består af fine småfjer, der støtter godt op og tilføjer god komfort. Mens består de to ydre kamre af rene, fine moskusdun, som gør puden rigtig fin og blød.
Uden unødig brug af kemi

Uden unødig brug af kemi

Gennem hele natten er din hovedpude i tæt forbindelse med din hud og din vejrtrækning. Når man skal investere i en ny pude, kan det derfor være en rigtig god idé at være på mærkerne. Med det mener vi selvfølgelig de oplysninger, du får via pudent etiketter. For at undgå unødig kemi har vi sørget for, at Frigus både er Downafresh- og OEKO-TEX®-mærket. Så er du sikret mod giftige stoffer i både polstring og fyld. Er du allergiker, er det også værd at fremhæve, at Frigus har opnået den eftertragtede NOMITE®-mærkning. Det betyder, at husstøvmider ikke kan trænge igennem polstringen.

Specifikation af Frigus

 • Størrelse
  Størrelse 60x63 cm.
Leveringstid 2-5 hverdage
Bæreevne Yderkamre: 9 / Kerne: 6
Produceret i Danmark
Fyldets oprindelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
Fyldvægt 700 g
Bolster 100% bomuldscambric Ne60/60
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørretumbles.
Type Hovedpude 60x63

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering