Som at sove i himlen. Derhjemme.

Som at sove i himlen. Derhjemme.

Haven er ikke bare en seng. Haven er en søvnmakker. Din livsmakker. Der griber dig. Både på de gode dage og de dårlige. En best buddy, der giver dig en tryg havn om natten til at fordøje alt det, der er sket om dagen. En kammersjuk så behagelig og blød, at det kan være svært at modstå snooze-knappen, men herregud. Livet handler jo også om at være god ved sig selv — om morgenen især.

Haven er vores bud på en seng, der har taget det der med at være seng alvorligt. En slags bouillonterning og essensen af alt det, der føles rart. God komfort. God samvittighed. Haven har en himmelsk springmadras og en Svanemærket topmadras. Dens tætvævede og næsten smøragtige betræk er lavet af genanvendte plastikflasker, og så er dens springmadras inddelt i vores 7 bedre™ komfortzoner, der på ikke-sengesprog kan oversættes til ‘uvirkelig god søvn’.

Haven er til dig, der vil det bedste for dig selv og ditto for kloden. Dig, der ikke orker nogen smalle steder, men derimod kun brede latexpolstringer. Ja... Haven er den slags valg, du ville ønske, du havde truffet i går og ikke i dag, men i dag er trods alt bedre end i morgen.

Opbygningen af Haven

Opbygningen af Haven 2 1 3
 • 2. Springmadras

  At gå til køjs på Havens springmadras er som at lægge sig til at sove på en sky af vat. Springmadrassen er opbygget af vores unikke 7 bedre™ komfortzoner-fjedresystem. Komfortzonerne er omkranset af en 30 mm tyk, Svanemærket Mayan Pulse-polstring, der både gør springmadrassen enormt åndbar og enormt elastisk.
 • 1. Topmadras

  Vores Haven-seng kommer med fire forskellige slags topmadrasser; Original, Mayan, Diamant og Natural. De er alle fire Svanemærkede, men har derudover individuelle og enestående egenskaber, der hver især imødekommer de drømme, du har om at få bedre nætter.
 • 3. Boksmadras

  Havens boksmadras er fundamentet for en drømmende god seng og ditto søvn. Boksmadrassen er opbygget af pocketfjedre, der sikrer, at din krop får nøjagtig den støtte, den har brug for. Fjedrene er omkranset af en 14 centimeter høj træramme i svensk, massivt fyrretræ, der forlænger sengens levetid — og din gode søvn.
 
  
Testfaktas resultat

Vi har betalt Testfakta for at facilitere en laboratorietest foretaget den 27/09/2021 med fokus på ergonomi, åndbarhed, holdbarhed og topmadras.

Testen er udført af EIM (Ergonomisk Institut i München) samt det statsejede svenske research institut RISE. De senge og madrasser, der er udvalgt i testen, er udvalgt af Testfakta på baggrund af inputs fra Bedre Nætter.

Link til testen kan findes her • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering