Haven

Haven: En tro sengemakker

Haven får dit grønne sovehjerte til at banke. Den Svanemærkede serie beror på bæredygtige valg og en klar mission om at hæve standarden for god komfort med sine unikke 7 bedre™ zoner. Sengens tekstil består af genanvendte plastikflasker, og omkring fjedrene finder du en naturlig latexpolstring. Haven er udviklet og produceret i Danmark, og med forskellige ben, gavle og farver kan du sætte dit eget præg på designet.

Læs mere

Vi har udviklet Haven til flere typer senge

Kontinental

Kontinental

Elevation

Elevation

Opbygningen af Haven

Opbygningen af Haven 1 2 3
 • En opgraderet springmadras

  Når du ligger godt, finder du hurtigere ro og den direkte vej til drømmenes land. På den rejse spiller springmadrassen en stor rolle, for det er i den, den gode komfort kan findes. I Ovia gemmer vores Unita spring system sig, og selvom komforten ikke er til at se, er den i den grad til at mærke. Fjedrene har en mindre, indvendig fjeder, så man automatisk får ekstra støtte i de områder, hvor presset stiger. Når vægten eksempelvis centreres ved hofterne, vil den mindste fjeder understøtte og sikre den nødvendige komfort. Fjedrene er omkranset af en naturlig Mayan Pulse latexpolstring, så både du og fjedrene har de sundeste betingelser.
 • En topmadras, der har din ryg

  Det er ikke hvilken som helst topmadras, der passer til Ovia. Ovia er indbegrebet af god søvn, så det skal topmadrassen selvfølgelig også være. Derfor har vi tilføjet en Svanemærket topmadras med en latexkerne, der er produceret efter den højteknologiske SonoCore-metode. Metoden sikrer så elastisk og åndbar en overflade som muligt, og du vil derfor fra første nat mærke, hvordan den omhyggeligt støtter din krop, så du ikke skal koncentrere dig om andet end at række ud efter stjernerne.
 • En boksmadras sendt fra himlen

  Boksmadrassen er sengens platform og udgangspunktet for din nattesøvn. Med Ovia har vi sørget for det bedste udgangspunkt, du indtil nu kun har kunne drømme om. Boksmadrassen har hele to fjedrelag i stedet for det typiske ene, og omkring fjedrene er der en massiv fyrretræsramme. Kombinationen skaber et solidt og komfortabelt fundament for både din seng og din søvn.
En boksmadras, der indrammer din søvn

En boksmadras, der indrammer din søvn

Boksmadrassen er sengens nederste madras, hvis fornemste opgave er at skabe et godt fundament for din søvn. Det ansvar lever boksmadrassen i Haven til fulde op til, der er solid fra inderst til yderst. Alt sammen for at sikre dig de bedste betingelser, når du ligger i sengen. Madrassens kerne består af pocketfjedre, der i samarbejde med de øvrige madraslag sikrer en uovertruffen støtte. Yderst er boksmadrassen indrammet af en træramme på 14 centimeter i massivt, svensk fyrretræ. Kort og godt: Haven er sengen, du altid har drømt om.
En optimal springmadras

En optimal springmadras

Springmadrassen løber med hovedrollen, når det handler om, hvilken del af sengen der har størst indflydelse på din komfort. Vi har bygget Haven op med en springmadras, der består af pocketfjedre inddelt i 7 bedre™ komfortzoner. Omkring fjedrene er der en elastisk latexpolstring, der er Svanemærket. De nøje udvalgte materialer vil i samarbejde give dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Komponenternes smidighed får madrassen til at forme sig efter din krop, mens det grønne materialevalg giver dig et sundt, allergivenligt og trygt hvilested.
En zzz-sikker topmadras

En zzz-sikker topmadras

Hver eneste gang, du lægger dig i sengen, vil du være i direkte kontakt med din topmadras, og derfor får du i Haven en topmadras, der både er yderst komfortabel og produceret i sunde materialer. Den Svanemærkede topmadras har en latexkerne, der er fremstillet efter den specielle SonoCore-metode. En metode, der sikrer en enormt elastisk og åndbar overflade, og som et ekstra plus er det den produktionsmetode, der efterlader det mindste energiaftryk. Det er godt for både din søvn og vores klode. Topmadrassens Rönd-betræk har fået en naturlig antibakteriel behandling, som er skånsom mod huden, men som ikke lader uønskede bakterier overleve i sengen.
 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering