Hermod - Twist Granite

14.420,00 kr.

As low as 14.420,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Hermod sovesofa fra danske Innovation Living.
 • Måler 160x200 centimeter i udslået tilstand.
 • Stilrent, enkelt og luksuriøst design.
 • Pocketfjedre for optimal komfort.
 • Se specialstof valgmulighederne her

Farve

Tilpas Hermod - Twist Granite
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sovesofaen Hermod er en sovesofa med et eksklusivt design og et meget højt komfortniveau. Møblet er udstyret med de samme pocket-fjedre som vores senge, og dette garanterer et komfortniveau der er væsentligt højere end i almindelige sovesofaer. Hos Bedre Nætter vil vi nemlig gerne gøre op med sovesofaens lidt blakkede ry, som oftest er et resultat af et møbel der hverken er seng eller sofa til fulde. Dette er ikke tilfældet i sovesofaen Hermod, som igennem sit elegante design og høje komfortniveau sikrer dig et flot møbel, der til fulde kan bruges både som sofa og som seng.

Denne sovesofa er designet af danske Innovation, som har base i Randers. Her har man siden 1971 produceret møbler, og dette er din garanti for at Hermod er et kvalitetsprodukt. I udslået tilstand fylder Hermod 160x200, og sovesofaen er derfor særdeles velegnet som dobbeltseng. Sovesofaens elegante design betyder, at den i høj grad er egnet til brug både i stuen, på gæsteværelset eller i lejligheden. Der er som sagt installeret pocket-fjedre i sovesofaens håndsyede madras, og disse giver sovesofaen sin karakteristiske komfort, når du bruger den til at sove på. Pocket-fjedrene garanterer desuden, at du kan sove på sengen hver nat.

Hvis du ønsker at benytte Hermod som vedvarende seng anbefaler vi, at du tilkøber en topmadras. Dette vil først og fremmest mindske slitagen på sovesofaen, så stoffet beholder sin glans i mange år fremover. Dernæst vil en topmadras også forbedre komforten, nøjagtigt som på en seng, hvilket vi anbefaler. I videoen herunder kan du se hvor let sovesofaen foldes ud og samles igen, og derudover kan du se sovesofaens eksakte mål på den nedenstående grafik. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige medarbejdere i livechatten i højre side af din skærm. Derudover kan vi også kontaktes på mailadressen kontakt@bedrenaetter.dk.

HERMOD 565 from Bedre Nætter on Vimeo.

Specifikation af Hermod - Twist Granite

 • Størrelse 160x200 cm.
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Højde 41 cm.
Dimensioner L: 214cm, B: 108cm, H: 84cm
Funktioner Armlæn, Ryg indstilling
Senge Størrelse Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 565 - Twist Granite
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.