Hotel Bedre Nætter

Oplev søvn, der gør en forskel

Oplev søvn, der gør en forskel

Lad os byde dig velkommen til Hotel Bedre Nætter. Det er navnet på vores nye pop-up hotel i Aarhus, der åbnede i starten af februar. Hotellet er et hjertebarn, der bygger på tusindvis af timer. Både i og udenfor sengen har vi researchet til dette projekt med ét eneste formål: At give dig mulighed for en nat med søvn i særklasse. En nat ud over det sædvanlige, hvor der er taget højde for samtlige faktorer. Alt er overvejet ned til den mindste detalje – fra sengen, du sover i, farven på væggene og til planterne, der omgiver dig. Hotel Bedre Nætter bygger på vores solide viden og erfaring om søvn, og så skal det være en oplevelse og inspirationskilde, hvorfra du kan tage ny viden med dig hjem i seng.

 

 

Få en skræddersyet oplevelse

Inden du checker ind, skal du informere os om din vægtklasse, din typiske sovestilling og om du sover varmt eller koldt om natten. Det sikrer, at sengen matcher dig, at puden har den korrekte højde, og at dynen og topmadrassen er tilpasset din sovetemperatur. Og så har vi indrettet omgivelserne til perfektion, fordi vi ved, hvordan din krop og søvn reagerer på alt fra lyd og lys til hvilke aktiviteter, man bør foretage sig op til sengetid. Det betyder blandt andet, at hotellet er uden skærme, men i stedet er der stillet et meditationsrum og et mindre wellness-område til rådighed. For inden den gode søvn skal indtræffe, bør man unde sig selv forkælelse. Det handler om at komme ned i gear, inden hovedet rammer puden.
Få en skræddersyet oplevelse

 

 

Vi har også en soveplads til dig

Vi har også en soveplads til dig

På Hotel Bedre Nætter kan du som gæst selv få lov til at udforske og opleve, hvad vi mener, når vi siger, at god søvn ændrer alt. Hotel Bedre Nætter er derfor ikke bare et navn. Det er et løfte. Skal du ha’ en oplevelse, der hylder det gode liv? Så kan du booke dit ophold nu. Hotel Bedre Nætter er din mulighed for at udvide dine rammer, og vores første mulighed for at byde dig velkommen til et fysisk sted, der huser Bedre Nætter – Skandinaviens største online sengeforhandler.

 

Læs mere og book dit ophold her