Hovedpuder

Hovedpuder
View as Grid List

1 Produkt

per page
 1. Frigus - 60x63 cm.
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • OEKO-TEX OEKO-TEX
  • Downafresh Downafresh
  • Nomite mod husstøvmider Nomite mod husstøvmider

  As low as 599,00 kr.

  Leveringstid 1-3 hverdage
 2. Den bedste sengemakker


  Det er ofte med hovedet på puden, at de bedste idéer opstår, de største drømme bliver til og de dybeste samtaler udspiller sig. Og med en ekstra god pude, vil det også være her, at de hurtigste afgange mod den dybe søvn går. Underkend derfor ikke værdien af en god pude, men tillad dig selv, at din mest betroede sengemakker er af god kvalitet.


View as Grid List

1 Produkt

per page

Hovedpuder

Var det noget med en ny hovedpude? Hos Bedre Nætter forhandler vi naturligvis hovedpuder, der afspejler den høje kvalitet, som du også finder i resten af vores sortiment.

En god hovedpude er essentiel for din nattesøvn, og derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige. Hvis du sover med en forkert hovedpude, kan du nemlig udvikle nakkeskader, fordi du ikke får den rette støtte i løbet af natten. Ydermere kan en forkert hovedpude resultere i, at du vågner op med hovedpine. Derfor er valget af den rigtige hovedpude vigtigere, end mange lige går og tror.

Du kan godt gå ned i den lokale sengebutik og prøve mange forskellige hovedpuder, men det vil der sjældent komme et godt resultat ud af. Mange vælger nemlig den blødeste pude efter et besøg i den nærmeste sengeforretning, men det er bestemt ikke hensigtsmæssigt for alle. Vi vil derfor gerne bede dig om at overveje nogle få, enkle punkter, hvorefter du er klar til at vælge den helt perfekte hovedpude.

Når du skal vælge ny hovedpude, er der generelt to forhold, der spiller ind:

 • Hvordan er din soveposition?

 • Hvilken type fyld ønsker du?

Hvordan sover du om natten?

En hovedpude kommer i varianterne lav, mellem og høj. Sover du på maven, bør du vælge en lav hovedpude for at få den rigtige støtte. Sover du på siden, er det bedst med en mellem eller høj hovedpude, fordi det giver nakken og hovedet bedre støtte end en lav hovedpude. Er du en af dem, der foretrækker at ligge på ryggen, anbefaler vi som udgangspunkt en mellem hovedpude.

Desuden har de fleste mænd brug for højere hovedpuder end kvinder og børn. Det skyldes, at mænd generelt er bredere over skuldrene og har et større hoved, hvorfor en højere pude ofte er nødvendig for den rigtige støtte. Hvis du som mand oven i købet sover på siden, bør puden være både høj og fast.

Hvilken type fyld foretrækker du?

Hos Bedre Nætter finder du hovedpuder med memory-skum eller naturfyld - enten gåsedun, moskusdun eller andedun. Puder med memory-skum giver en mere fast støtte end eksempelvis naturfyld, og derfor er disse puder bedst egnet til dem, der sover på siden eller ryggen. Med en pude af naturfyld får du en rigtig lækker, blød pude, der sikrer dig en god komfort. Det er også grunden til, at naturfyldspuder passer til de fleste sovepositioner.

Har du spørgsmål til nogle af vores hovedpuder, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, og herfra guider vi dig til den bedst mulige løsning.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.