Graviditetspuder

Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier

Theraline graviditetspude

Med en graviditetspude får du en bedre søvn under din graviditet. Puden giver dig den nødvendige støtte, når du er øm i lænden, eller det sparker inde i din voksende mave. Du kan både bruge puden i sengen om natten, eller når du sidder op i sofaen. Vi forhandler kvalitetspuder fra Theraline, der er fyldt med det fineste fyld, som får puderne til at føles så lette som fjer.

Theraline puden til gravide har flere funktioner, og du kan både bruge den under graviditeten og som ammepude, når din baby er kommet til verden.

Få bedre søvn med en graviditetspude

Når der vokser en lille baby inde i din mave, er din krop belastet på mange måder. Jo længere du kommer hen i graviditeten, des mere besværet bliver du, og det kan være rigtig svært at få en god nats søvn - især i den sidste del af din graviditet. Babyen sparker inde i maven, lænden er øm, og det kan være svært at finde en behagelig sovestilling. Med en graviditetspude får din krop den støtte, den behøver, og det bliver mere komfortabelt for dig at ligge ned.

Graviditetspuden er fleksibel og let bøjelig, og du kan forme den præcist på den måde, som du finder mest behageligt. Du kan lægge dig ovenpå den, vikle dig ind i den eller lægge den oven på dig til at trykke blidt og behageligt på din gravide mave. Det vil sikkert være forskelligt fra nat til nat, hvordan den bedst støtter dig, og den er udviklet, så du kan bruge den, som det passer dig bedst. Hvem ved, om du har lyst til fortsat at bruge den, når graviditeten er ovre?

Kun det bedste er godt nok til dig og dit barn

Med Theraline får du en graviditetspude af høj kvalitet. Der anvendes kun de bedste materialer uden skadelige stoffer, og alle producentens produkter til mor og barn egner sig til allergikere. Pudens dunlette fyld gør den let og yderst komfortabel at sove med, og dens høje åndbarhed sikrer, at både du og dit barn holdes naturligt varm. Du behøver ikke bekymre dig om at spilde på den, da du kan vaske den ved 60 grader i din vaskemaskine.

Brug den som ammepude

En Theraline pude til gravide er ikke kun udviklet til at støtte dig under graviditeten, men også til at støtte dig og din baby, når du skal amme. Den fungerer nemlig også som ammepude. Du og din baby vil komme til at bruge mange timer sammen, når dit lille barn skal have mælk fra dit bryst. For at amningen kan blive en skøn hyggestund mellem dit barn og dig, er det vigtigt, at du sidder rigtigt. Ellers kan det give ondt i ryggen eller andre fysiske gener.

Med den kombinerede graviditets- og ammepude fra Theraline får du den optimale støtte til din ryg og dine skuldre. Puden sikrer, at dit barn ligger i den korrekte højde og stilling til at blive ammet, og du kan blidt læne din arm på puden, mens du ammer. Så er dit barn mindre tung at holde, og du kan bedre slappe af under amningen. For at amningen kan komme til at fungere optimalt, er det vigtigt, at både du og dit barn kan slappe af.