Hvad er en AEGIS-behandling?

I vores egen kollektion af madrasser er det gennemgående, at betrækket er AEGIS-behandlet. AEGIS er et stof, der aktivt modarbejder mikroorganismers leveforhold, og som samtidig gør betrækket dejligt blødt. På den måde kan vi sikre dig det sundeste sovemiljø.

AEGIS er en specialudviklet belægningsteknik - nærmere bestemt en nano-behandling - der bevirker, at stoffet er resistent over for både husstøvmider og andre bakterier. 25 % af alle allergier og op til 50 % af alle astmarelaterede sygdomme har sin oprindelse i husstøvmider i hjemmet, og det vil vi gerne være med til at bekæmpe. Et af de tidspunkter, hvor du er mest udsat, er i de mange timer, du tilbringer i sengen, men ved at vælge en AEGIS-behandlet topmadras, kan du sikre dig mod allergi og støvmider.

Hvordan virker AEGIS Microbe Shield-teknologien?

Den aktive ingrediens i vores produkter behandlet med AEGIS Microbe Shield danner en farveløs, lugtfri og positivt ladet nano-belægning, som molekylært binder sig til fibrene i topmadrassens overflade. Du kan se det som et beskyttende lag af elektrisk ladede sværd, der effektivt bekæmper allergifremkaldende mikroorganismer. Når en mikroorganisme (bakterie) kommer i kontakt med topmadrassen, vil nano-belægningen punktere mikroorganismens cellemembran, og den elektriske ladning dræber cellen. Det betyder, at den ikke længere kan overføre bakterier. Selv efter en sådan kamp mister sværdene ikke deres styrke, og de er derfor altid klar, når næste mikroorganisme rammer dem.

AEGIS-behandlingen bidrager til et sundt søvnmiljø og påvirker hverken miljøet eller din hud negativt. Eftersom den antimikrobielle nano-belægning er permanent bundet til den overflade, den beskytter, er det hverken skadeligt for miljøet eller smitter af på huden. Faktisk er AEGIS så sikkert, at det bruges i babybleer til at forhindre bleudslæt.

AEGIS-behandlingen bør holde lige så lang tid som madrassens levetid. Dog afhænger det af enkelte faktorer. Hvis man rengør eller skrubber på den behandlede overflade, vil man fjerne noget af det antimikrobielle middel, hvilket kan forkorte den effektive levetid for AEGIS-behandlingen. Betrækket kan med fordel vaskes i vaskemaskinen.

Du kan læse meget mere her