Mayan Pulse

Her får du det bedste fra to verdener - 100% naturlatex produceret med den banebrydende SonoCore-metode. Resultatet er Mayan Pulse.

Latexen er stærkere, smidigere og mere åndbar end normalt. Det sikrer bedre komfort og ikke mindst et rigtig godt mikroklima i sengen. Det skyldes SonoCore-metoden, hvor vi bruger højfrekevnte varmebølger til at vulkanisere latexen, i stedet for damp som man normalt bruger.

Produktion af latex

Metoden giver latexen en særlig åben cellestruktur og er med til at sikre en ensartet overflade. Som et ekstra plus kræver produktionen kun en tredjedel af energiforbruget sammenlignet med traditionel latex-produktion, hvilket gør det til den produktionsform med det absolut mindste energiaftryk.

Samtidig får du den rene Mayan naturlatex, der sikrer en uovertruffen bæredygtighed og sundhed. Topmadrassen er organisk fra inderst til yderst, og latexen har helt naturligt antibakterielle egenskaber, hvilket gør den utrolig allergivenlig.

Betrækket på Mayan Pulse er et Tencelbetræk. Det er et betræk af FSC-certificerede træfibre, som sikrer en bedre fugtafledning end bomuld og polyester.

Samlet set er Mayan Pulse blandt vores absolutte favoritprodukter. Det er den på grund af den enestående komfort, og samtidig gør den grønne profil topmadrassen til det rigtige valg for enhver, der ønsker et sundt og naturligt sovemiljø.