Bedre Nætter søger talentfuld kontorelev med speciale i administration til vores kontor i Aarhus

Er du blandt de bedste på din årgang, har du et stort gåpåmod, og trives du i et åbent, ungt og dynamisk miljø? Så lyder du lige præcis som den kontorelev, vi søger til vores hyggelige og ambitiøse hovedkontor i Aarhus C.

Om Bedre Nætter
Bedre Nætter er Danmarks største online sengeforhandler, og vi leverer bedre søvn til både Danmark, Norge og Sverige. Vores administrationskontor ligger centralt i Aarhus, hvor du kommer til at arbejde fra. Derudover er vores lager- og logistikafdeling placeret i Ans.

Arbejdsopgaverne
Dagligdagen på kontoret i Aarhus vil byde på lidt af hvert, og vi forventer derfor, at du har et stort drive. I løbet af din 2-årige elevperiode kommer du nemlig til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for eksempelvis økonomi, salg og kommunikation. Du har desuden selv stor mulighed for at sætte retningen for dit elevforløb, hvis der er arbejdsområder, du brænder ekstra meget for - vi sætter pris på initiativrige og selvstændige medarbejdere.

Vi leder efter dig, der:

  • Har bestået eller forventer at bestå en EUX eller har en gymnasial uddannelse kombineret med et relevant EUS-forløb.

  • Er en af de dygtigste på din årgang.

  • Er ambitiøs på dine egne vegne, men i høj grad også på vores.

  • Er selvkørende, men selvfølgelig altid med en af os på sidelinjen.

Ansættelsesforhold
Du ansættes i en 2-årig elevstilling på 37 timer om ugen - og når der indimellem er skoleophold, er det selvfølgelig det, du bruger tiden på.

Arbejdssted: Klosterport 4X, 8000 Aarhus C

Send dit CV og din ansøgning i dag
Synes du, at vi lyder som det helt rigtige match? Så skal du skynde dig at sende dit CV sammen med en videoansøgning - vi indkalder nemlig løbende til samtale, og vi ansætter, når vi har fundet den rigtige til stillingen.

Din ansøgning skal være en kort, motiveret video på max 3 minutter, hvor du på din måde fortæller os, hvad du kan, og hvad du vil i en elevstilling hos Bedre Nætter.

CV og ansøgning sender du til os på [email protected] sammen med relevant dokumentation for din uddannelse. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, og vi forventer, at du starter i stillingen som vores kontorelev med speciale i administration i august 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os og spørge efter Martin på telefon 78750077 eller mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering