Kontorelev - Ans

Bedre Nætter søger skarp kontorelev med speciale i administration til vores lager- og logistikafdeling i Ans By

Er du skarp og ambitiøs, og har du lyst til at være med på et vildt væksteventyr, er det måske dig, vi leder efter. Du kommer til at arbejde i et ungt og spændende miljø, hvor der er fart på, men også plads til både at lære og have det sjovt imens.

Bedre Nætter - kort fortalt
Bedre Nætter er Danmarks største online sengeforhandler, og vi leverer bedre søvn til både Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores lager- og logistik afdeling ligger i Ans, hvor du kommer til at arbejde. Derudover har vi administrationskontor i Aarhus.

Arbejdsopgaver
Dagligdagen bliver varieret og vil spænde over alt fra lageradministration, logistik og lagerstyring til varebestilling og mere praktiske opgaver. Har du særlige interesseområder, kan du også selv være med til at påvirke dine arbejdsopgaver - vi elsker initiativrige og selvstændige medarbejdere.

Vi leder efter dig, der:

  • Har bestået eller forventer at bestå en EUX eller har en gymnasial uddannelse kombineret med et relevant EUS-forløb.
  • Er af de dygtigste på din årgang.
  • Er ambitiøs - både på dine egne vegne, men i høj grad også på vores.
  • Er selvstændig og selvkørende, men naturligvis altid med en af os på sidelinjen.

Ansættelsesforhold
Du ansættes i en 2-årig elevstilling på 37 timer om ugen. I elevperioden får du løn efter overenskomst.

Arbejdssted: Østre Langgade 58, 8643, Ans By

Send dit CV og din ansøgning i dag
Synes du, at vi lyder som det helt rigtige match? Så skal du skynde dig at sende dit CV, gerne sammen med en videoansøgning - vi indkalder nemlig løbende til samtale, og vi ansætter, når vi har fundet den rigtige til stillingen.

Din ansøgning må gerne være en kort video med en motiveret ansøgning på max 3 minutter, hvor du fortæller os, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil være elev hos Bedre Nætter.

CV og ansøgning sender du til os på [email protected] sammen med relevant dokumentation for din uddannelse. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, og vi forventer, at du starter i stillingen som vores kontorelev med speciale i administration den 1/8.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering