Kuvertlagen by BN - Hvid

Vi er ved at bygge sengen....
Størrelse
 • 120x200 Kuvertlagen - by Bedre Nætter
 • Afleder fugt hurtigt for tør og komfortabel følelse.
 • Designet og produceret af Bedre Nætter
 • Passer til 4-10 cm topmadrasser
 • 100% bomuldspercale - 250 tråde per kvadrattomme

Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign lagen
Underlaget til en rigtig god nat

Underlaget til en rigtig god nat

Vores Bedre Nætter kuvertlagen er et lagen i både blød og høj kvalitet. Det at sove godt handler nemlig ikke kun om at ligge i en god seng. Det handler også om at ligge omsvøbt i noget ordentligt sengetøj — og at ligge på et ordentligt lagen. Netop derfor stiller vi også store krav til de tekstiler, vi skal ligge klods op ad hver nat. Vores BN kuvertlagen er vævet med en trådtæthed på 180 tråde pr. kvadrattomme. På mere forståeligt sprog betyder det, at lagnet er slidstærkt, holder formen, og er ideelt til at lede fugt væk fra kroppen, så du ligger i et tørt og behageligt sovemiljø hver nat.

Din topmadras’ bedste ven

Din topmadras’ bedste ven

Bedre Nætters kuvertlagen er lavet i 100% bomuld og har en krympningsprocent på kun 4%. Lagnet holder altså formen vask efter vask efter vask. Et kuvertlagen er kendetegnet ved, at det passer rundt om topmadrassen, så sover du f.eks. på en almindelig seng med en topmadras, vil et kuvertlagen være det oplagte valg. Og ligeledes hvis du har en elevations- eller kontinentalseng, hvor du ikke ønsker at ‘gemme’ sengens springmadras væk, er et kuvertlagen også det ideelle valg. Ja, helt generelt tør vi godt garantere, at dine nætter kun bliver endnu bedre, når du kaster dig ombord på en madras svøbt i vores BN kuvertlagen.

Specifikation af Kuvertlagen by BN

 • Størrelse
  Størrelse 120x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 1 kg
Leveringstid 1-3 hverdage
Trådtæthed 180 tråde per kvadrattomme
Vævning Bomuldssatin
Dessin Øget Trådtæthed = Blødere, Stærkere, Lækrere.test
Type Kuvertlagner 120x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering