Long Horn - Twist Granite - Lysegrå

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 20-30 hverdage
Tilbehør
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Long Horn - Sovesofa

Long Horn er en sovesofa fra danske Innovation, og denne model giver dig en liggekomfort, der er i særklasse for sovesofaer. I madrassen er der installeret moderne excess pocketfjedre, og det betyder, at du i denne sovesofa er meget tæt på at have samme komfort som i en almindelig seng. I produktionen af sovesofaen Long Horn har det været målet for Innovation at skabe en sovesofa, der kan fungere både som et loungemøbel og seng. Derudover har du mulighed for at vælge en stol i samme serie, hvilket giver en multifunktionel sofa med plads til mange..

Forlæng levetiden med en topmadras

Forlæng levetiden med en topmadras

Det er vigtigt at huske på, at sovesofaer per definition er hårdere at ligge i end almindelige senge, da der lægges mere vægt på et enkelt område, når man sidder på den. Der er ingen tvivl om, at sovesofaen Long Horn tilbyder en væsentligt bedre komfort end andre gode sovesofaer, men hvis du skal bruge møblet som seng hver nat, anbefaler vi, at du investerer i en topmadras. Brugen af en topmadras vil mindske eventuel slitage på sovesofaen, og derudover vil din komfort forbedres betragteligt. Det vil altid være billigere at udskifte en topmadras frem for hele sofaen, og derfor anbefaler vi dette.

Specifikation af Long Horn - Twist Granite

 • Størrelse 140x200 cm.
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 3 stk.
Højde 79 cm (siddehøjde: 37 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner L: 210cm, B: 140cm, H: 79cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 565 - Twist Granite
Type Sovesofa 140x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering