KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Madras efter mål

Hos Bedre Nætter kan du nemt skræddersy din madras efter mål, uden at det skal koste en formue. Når du bestiller en madras efter mål hos os, kan du vælge mellem flere af vores allerbedste madrasser. Find det produkt, du ønsker og skriv dine mål ind i vores formular – så udregner vi automatisk en pris, så du nemt kan bestille en madras efter de mål, du ønsker dig.

Comfort Latex K30 - Specialmål
2.100,00 kr.
Se produkt
Leveringstid 30-40 hverdage
Vælg sengestørrelse

8 Produkter

 1. Comfort Memory K40 - Specialmål
  Comfort Memory K40 - Specialmål
  2.100,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage
 2. Comfort Latex K30 - Specialmål
  Comfort Latex K30 - Specialmål
  2.100,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage
 3. Dreams Memory K60 - Specialmål
  Dreams Memory K60 - Specialmål
  2.400,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage
 4. Dreams Latex K50 - Specialmål
  Dreams Latex K50 - Specialmål
  2.500,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage
 5. Springcomfort - Specialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springcomfort - Specialmål
  2.700,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage
 6. Boxmadras Comfort - Specialmål
  Boxmadras Comfort - Specialmål ‐ Outlet
  3.800,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 16-24 hverdage
 7. Springdreams - Specialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springdreams - Specialmål
  3.900,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage
 8. Boxdreams - Specialmål
  Boxdreams - Specialmål ‐ Outlet
  6.200,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 16-24 hverdage

8 Produkter

Specialmål

Det er slut med dyre specialmålsmadrasser – hos Bedre Nætter kan du således skræddersy dine madrasser, uden det koster en formue!

Specialmålskategorien tæller flere af vores allerbedste madrasser, der altså nu kan fås i dine ønskede mål. Fremgangsmåden er ret simpel, da du blot klikker ind på det ønskede produkt, hvorefter du kan indtaste bredde og længde – herefter udregnes prisen på madrassen, og du er nu klar til at bestille. Leveringstiden på madrasser efter mål er 4-6 uger!

Boxmadrasser Specialmål

Af boxmadrasser i specialmål finder du Boxmadras Comfort og Boxmadras Dreams – to af vores bedste boxmadrasser. Begge madrasser er udstyret med komfortabel dobbeltfjedring, 7-komfortzoner og kuvertsyning. Dette betyder, at du får en kvalitetsmadras, uden prisen dog er synderlig høj, især ikke sammenlignet med lignende madrasser hos andre forhandlere.

Springmadrasser Specialmål

I kategorien med springmadrasser efter mål finder du madrasserne fra vores Classic, Comfort og Dreams Serier. Forskellen skal igen findes i antallet af fjedre per m2. Dreams er endnu engang ’topmodellen’ med Multipocket fjedre, imens Classic og Comfort er udstyret med Pocket fjedre. Comfort er desuden med kuvertsyning, i modsætning til Classic, hvilket retfærdiggøre den højere pris.

Topmadrasser Specialmål

Topmadrasser er alfa og omega for din nattesøvn – derfor finder du naturligvis også disse i vores specialmålskategori. Her har vi valgt at føre både Memory Skum topmadrasser og Latex topmadrasser, således du har rig mulighed for at vælge en model, der passer med dine behov – både komfort- og prismæssigt.

Hvorfor vælge en madras i specialmål?

Der kan være mange grunde til, at du søger en box-, spring- eller topmadras i specialmål. Hvis du for eksempel har et værelse, hvor pladsen er trang, vil det være fordelagtigt med en skræddersyet madras, så du udnytter rummet bedst muligt. Det samme gør sig gældende, hvis du er lastbilchauffør, ejer en båd eller måske en campingvogn, hvor man også ofte har lidt specielle behov.

Det kan også være, at du har en sengeramme eller lignende, hvor du mangler madrasser til – hvis denne ramme har specielle mål i forvejen, så vil det være klart nemmest med madrasser der passer til, i stedet for at skulle købe helt nyt sengeudstyr.

 • En madras efter mål er en madras, der bliver skræddersyet ud fra dine specifikke ønsker. Hos Bedre Nætter kan du skræddersy din madras til en overkommelig pris. Du skal bare klikke ind på den ønskede madras, hvorefter du skal indtaste den ønskede længde og bredde - og derfor bliver der beregnet en konkret pris til dig.

 • Der kan være flere grunde til, at man gerne vil have en madras med specialmål. Har du eksempelvis et mindre værelse med knapt så meget plads til en klassisk seng, kan det være en fordel med specialmål. Det kan også være, at du hører til den højere del af befolkningen, som godt kunne bruge lidt ekstra god plads i længden.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt

  Vi prioriterer naturlige materialer, der er sunde for dig og din krop.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering