KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Boxmadras efter Mål

Venus Mayan

Venus Mayan - 180x210 cm.

 • Rönd betræk Rönd betræk
 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • 7 bedre™ komfortzoner 7 bedre™ komfortzoner

As low as 20.299,00 kr.

Se produkt
Leveringstid 16-24 hverdage
Vælg sengestørrelse

2 Produkter

 1. Boxmadras Comfort - Specialmål
  Boxmadras Comfort - Specialmål ‐ Outlet
  3.800,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 16-24 hverdage
 2. Boxdreams - Specialmål
  Boxdreams - Specialmål ‐ Outlet
  6.200,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 16-24 hverdage

2 Produkter

Boxmadras efter mål

Hvis du skal bruge en boxmadras i specialmål, er Bedre Nætter det rette sted. Hos os kan du nemt få udregnet prisen på en boxmadras efter dine mål – og så har vi oven i købet gjort det billigt og hurtigt at finde prisen. Vi ved, at en god boxmadras kan gøre underværker for din nattesøvn, og derfor bør en god boxmadras også være lettilgængelig, uanset hvor du sover.

En boxmadras er vores mest praktiske seng. Vi leverer madrassen til din kantsten, hvorefter du blot skal installere de medfølgende ben på madrassens træramme. Herefter har du en færdig seng - klar til brug med det samme. En god boxmadras er den nemmeste vej til bedre søvn, og det kan vi kun anbefale. Især nu hvor du kan få boxmadrassen i præcis de mål, du ønsker dig. Du skal blot indtaste dine ønskede mål, hvorefter vi udregner en pris til dig med det samme. Her er ingen ventetid, og sådan mener vi, at sengesalg burde være alle steder.

Vores boxmadrasser efter specialmål er med posefjedre. Mange almindelige senge tager ikke hensyn til din liggeposition og personlige behov, og derfor udsættes din krop for unødvendigt tryk. Det er denne irritation du mærker, når du vågner om natten og er tvunget til at justere din position i sengen. Posefjedrene i vores boxmadrasser tilpasser sig din vægt og individuelle behov og minimerer således den irritation, som du kan føle i løbet af natten. Det resulterer i en dybere, roligere og mere udhvilende nattesøvn.

I vores specialmålskategori med boxmadrasser finder du vores populære boxmadras Comfort og Dreams. Begge disse boxmadrasser er yderst komfortable og opbygget med dobbeltfjedring, syv komfortzoner og luksuriøs kuvertsyning.

Hvis du har spørgsmål til en af vores boxmadrasser i specialmålskategorien, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre døgnet rundt - enten over telefonen, i chatten eller på vores mailadresse [email protected].    

Boxmadrasser efter mål har en leveringstid på 30-40 hverdage.

 • Hvis du vil udnytte pladsen i soveværelset eller gæsteværelset bedst muligt, kan du vælge en boksmadrasmed særlige dimensioner. Madrassen leveres komplet med ben, så den er klar til brug, så snart benene er skruet fast på rammen.

 • Det er vigtigt, at du ikke kun vælger en boksmadras efter mål, der har den rigtige størrelse, men at du også vælger en madras, der giver dig optimal støtte og komfort. Vi anbefaler altid at vælge en model, der er udstyret med pocketfjedre, da disse giver mere tilpasset support.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering