Boxmadras efter Mål

2 Produkter

 1. Boxmadras Comfort - Specialmål
  Boxmadras Comfort - Specialmål
  3.800,00 kr.
  eller 380 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 2. Boxdreams - Specialmål
  Boxdreams - Specialmål
  6.200,00 kr.
  eller 620 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage

2 Produkter

Boxmadras efter mål

Hvis du skal bruge en boxmadras i specialmål, er Bedre Nætter det rette sted. Hos os kan du nemt få udregnet prisen på en boxmadras efter dine mål – og så har vi oven i købet gjort det billigt og hurtigt at finde prisen. Vi ved, at en god boxmadras kan gøre underværker for din nattesøvn, og derfor bør en god boxmadras også være lettilgængelig, uanset hvor du sover.

En boxmadras er vores mest praktiske seng. Vi leverer madrassen til din kantsten, hvorefter du blot skal installere de medfølgende ben på madrassens træramme. Herefter har du en færdig seng - klar til brug med det samme. En god boxmadras er den nemmeste vej til bedre søvn, og det kan vi kun anbefale. Især nu hvor du kan få boxmadrassen i præcis de mål, du ønsker dig. Du skal blot indtaste dine ønskede mål, hvorefter vi udregner en pris til dig med det samme. Her er ingen ventetid, og sådan mener vi, at sengesalg burde være alle steder.

Vores boxmadrasser efter specialmål er med posefjedre. Mange almindelige senge tager ikke hensyn til din liggeposition og personlige behov, og derfor udsættes din krop for unødvendigt tryk. Det er denne irritation du mærker, når du vågner om natten og er tvunget til at justere din position i sengen. Posefjedrene i vores boxmadrasser tilpasser sig din vægt og individuelle behov og minimerer således den irritation, som du kan føle i løbet af natten. Det resulterer i en dybere, roligere og mere udhvilende nattesøvn.

I vores specialmålskategori med boxmadrasser finder du vores populære boxmadras Comfort og Dreams. Begge disse boxmadrasser er yderst komfortable og opbygget med dobbeltfjedring, syv komfortzoner og luksuriøs kuvertsyning.

Hvis du har spørgsmål til en af vores boxmadrasser i specialmålskategorien, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre døgnet rundt - enten over telefonen, i chatten eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk.    

Boxmadrasser efter mål har en leveringstid på 30-40 hverdage.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering