KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Springmadras efter Mål

Vælg sengestørrelse

2 Produkter

 1. Springcomfort - Specialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springcomfort - Specialmål
  2.700,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage
 2. Springdreams - Specialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springdreams - Specialmål
  3.900,00 kr.
  Se produkt
  Leveringstid 30-40 hverdage

2 Produkter

Springmadras efter mål

Det har aldrig været nemmere at bestille springmadrasser efter mål. Hos Bedre Nætter ved vi, at der findes flere behov ud over de almindelige sengestørrelser. Hvis du skal bruge en springmadras i en anden størrelse end de gængse, så er du kommet til det rette sted. En god springmadras gør underværker for din nattesøvn, og det, mener vi, skal være lettilgængeligt for alle. Hvis du skal bruge en springmadras i specialmål til enten sommerhuset, lejligheden eller hjemmet, kan du få det her. Du skal blot taste de ønskede mål ind, hvorefter du får en pris med det samme. Der er ingen ventetid, og sådan mener vi, at sengesalg burde være alle steder.

Vores springmadrasser efter specialmål er alle opbygget med posefjedre - en fjeder, der påvirker din krop og liggeposition således, at trykpunkter som lænd, skuldre og nakke udsættes for mindst muligt pres. Det betyder, at du på en god springmadras vil få en roligere, dybere og mere udhvilende nattesøvn. Vores springmadrasser er kendetegnet ved deres fleksibilitet, hvilket giver dig rig mulighed for at bruge madrassen i flere forskellige sammenhænge og sengekonstellationer. Især her hvor springmadrassen kan fås i specialmål.

Hos Bedre Nætter er vores grundlæggende målsætning at yde landets bedste kundeservice, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores springmadrasser efter mål. I kategorien for specialmål finder du alle vores bedste springmadrasser, blandt andet Classic, Comfort og Dreams. Springmadrasserne er udstyret med komfortable fjedre og førsteklasses-polstring, der samarbejder om at forbedre din nattesøvn betragteligt. Udover en suveræn komfort får du også et moderne design, idet vores Comfort- og Dreams-springmadrasser er udstyret med kuvertsyning, hvilket giver dem et eksklusivt look. Kuvertsyningen resulterer i, at du får blødere stof i midten samt kantforstærkende sider, der forlænger springmadrassens levetid markant.

Hvis du har spørgsmål til vores springmadrasser efter mål, så kontakt os endelig. Det kan du gøre på chatten, over telefonen eller ved at sende en mail på [email protected].    


Springmadrasser efter mål har en leveringstid på 30-40 hverdage.


 • Hvis du har en seng med andre mål end de sædvanlige, kan det være nødvendigt at købe en springmadras med særlige mål. Du får dermed støtte langs hele sengen, så du ligger optimalt og kan sove endnu bedre.

 • Det er vigtigt, at du ikke kun vælger en springmadras, der er fremstillet efter mål, der har den rigtige størrelse, men at den madras, du vælger, også giver dig optimal støtte og komfort. Vi anbefaler altid at vælge en model med pocketfjedre, da denne type fjeder giver en mere tilpasset støtte.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering