Springmadras efter Mål

2 Produkter

 1. Springcomfort - Specialmål
  Springcomfort - Specialmål
  2.700,00 kr.
  eller 270 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 2. Springdreams - Specialmål
  Springdreams - Specialmål
  3.900,00 kr.
  eller 390 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage

2 Produkter

Springmadras efter mål

Det har aldrig været nemmere at bestille springmadrasser efter mål. Hos Bedre Nætter ved vi, at der findes flere behov ud over de almindelige sengestørrelser. Hvis du skal bruge en springmadras i en anden størrelse end de gængse, så er du kommet til det rette sted. En god springmadras gør underværker for din nattesøvn, og det, mener vi, skal være lettilgængeligt for alle. Hvis du skal bruge en springmadras i specialmål til enten sommerhuset, lejligheden eller hjemmet, kan du få det her. Du skal blot taste de ønskede mål ind, hvorefter du får en pris med det samme. Der er ingen ventetid, og sådan mener vi, at sengesalg burde være alle steder.

Vores springmadrasser efter specialmål er alle opbygget med posefjedre - en fjeder, der påvirker din krop og liggeposition således, at trykpunkter som lænd, skuldre og nakke udsættes for mindst muligt pres. Det betyder, at du på en god springmadras vil få en roligere, dybere og mere udhvilende nattesøvn. Vores springmadrasser er kendetegnet ved deres fleksibilitet, hvilket giver dig rig mulighed for at bruge madrassen i flere forskellige sammenhænge og sengekonstellationer. Især her hvor springmadrassen kan fås i specialmål.

Hos Bedre Nætter er vores grundlæggende målsætning at yde landets bedste kundeservice, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores springmadrasser efter mål. I kategorien for specialmål finder du alle vores bedste springmadrasser, blandt andet Classic, Comfort og Dreams. Springmadrasserne er udstyret med komfortable fjedre og førsteklasses-polstring, der samarbejder om at forbedre din nattesøvn betragteligt. Udover en suveræn komfort får du også et moderne design, idet vores Comfort- og Dreams-springmadrasser er udstyret med kuvertsyning, hvilket giver dem et eksklusivt look. Kuvertsyningen resulterer i, at du får blødere stof i midten samt kantforstærkende sider, der forlænger springmadrassens levetid markant.

Hvis du har spørgsmål til vores springmadrasser efter mål, så kontakt os endelig. Det kan du gøre på chatten, over telefonen eller ved at sende en mail på kontakt@bedrenaetter.dk.    


Springmadrasser efter mål har en leveringstid på 30-40 hverdage.


Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering