Topmadras efter Mål

View as Grid List

4 Produkter

per page
 1. Comfort Latex K30 - Specialmål
  Comfort Latex K30 - Specialmål
  2.100,00 kr.
  eller 210 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 2. Comfort Memory K40 - Specialmål
  Comfort Memory K40 - Specialmål
  2.100,00 kr.
  eller 210 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 3. Dreams Memory K60 - Specialmål
  Dreams Memory K60 - Specialmål
  2.400,00 kr.
  eller 240 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 4. Dreams Latex K50 - Specialmål
  Dreams Latex K50 - Specialmål
  2.500,00 kr.
  eller 250 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
View as Grid List

4 Produkter

per page

Topmadras efter mål

Hvis du skal have nye topmadrasser til sommerhuset eller campingvognen, har du fundet den helt rigtige kategori. Hos Bedre Nætter kan du nemt få udregnet prisen på topmadrasser efter dine mål – vi har nemlig gjort det billigt, nemt og hurtigt at finde prisen og bestille madrasser i specialmål. Vi ved, at en god topmadras gør underværker for din nattesøvn, og derfor bør en god topmadras også være tilgængelig, uanset hvor du sover.

En god topmadras er en vigtig ingrediens i den gode nattesøvn. Hvis du har en topmadras øverst i din seng, så vil dette forlænge levetiden på selve sengen betragteligt. Topmadrassen vil tage størstedelen af slitagen, og fjedrene i sengen vil udsættes for mindre tryk, end hvis du lå direkte på madrassen. En topmadras vil således give dig en bedre komfort samt et sundere søvnmiljø.

Hvis du sover på en box- eller springmadras, vil man ikke kunne undgå, at der med tiden vil komme fugt, hudceller og lignende i madrassen. På en topmadras kan du nemt vaske betrækket, og hvis du har en topmadras med en kerne af latex, kan du også vaske selve kernen. Det betyder, at du ved at vælge en topmadras kan få en sundere seng og et bedre søvnklima. Hos Bedre Nætter vil vi gerne gøre sund søvn lettilgængeligt for alle, og derfor kan du få en topmadras i præcis den størrelse, der passer til din situation.

Memory-skum eller latex?

I kategorien for specialmål finder du mange af vores bedste topmadrasser. Vi har valgt at forhandle både memory-skum og latex efter mål, således at du har et bredt udvalg af topmadrasser at vælge imellem. Begge typer af topmadrasser yder fremragende støtte og komfort, men er dog meget forskellige fra hinanden. Hvilken variant, som er den rigtige for dig, er derfor primært et spørgsmål om dine personlige præferencer.

Topmadrasser med en kerne af memory-skum bruger din kropsvarme til at forme sig. De steder, hvor din vægt centreres, bliver varme, og det betyder, at madrassen giver efter og aflaster disse trykpunkter. Det betyder, at din nakke, skuldre og lænd vil blive nænsomt aflastet natten over. Det giver dig en roligere nattesøvn. Memory-skum holder således på din temperatur hele natten, og det betyder desværre, at madrassen har en tendens til at blive ganske varm. Hvis du ofte har det meget varmt om natten, så opfordrer vi dig i stedet til at vælge vores latex-topmadrasser.

Fordelen ved en Latex-topmadras er i særdeleshed, at disse passer til alle vægtklasser. Der findes ikke én fasthed til personer på 90 kilo og en anden til personer med en vægt på 90 kilo. Latex er et elastisk materiale, som tilpasser sig din liggeposition og vægt. Latex er desuden ventilerende og åndbart, hvilket bidrager til at holde din seng sund og frisk i mange år fremefter. Hvis du har spørgsmål til vores topmadrasser efter mål, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan gøre i chatten, over telefonen eller på mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Leveringstid på topmadrasser efter mål er 30 - 40 hverdage, da produktionsmaskinerne skal omstilles hver gang.