Topmadras efter Mål

4 Produkter

 1. Comfort Memory K40 - Specialmål
  Comfort Memory K40 - Specialmål
  2.100,00 kr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 2. Comfort Latex K30 - Specialmål
  Comfort Latex K30 - Specialmål
  2.100,00 kr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 3. Dreams Memory K60 - Specialmål
  Dreams Memory K60 - Specialmål
  2.400,00 kr.
  Leveringstid 30-40 hverdage
 4. Dreams Latex K50 - Specialmål
  Dreams Latex K50 - Specialmål
  2.500,00 kr.
  eller 250 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 30-40 hverdage

4 Produkter

Topmadras efter mål

Hvis du skal have nye topmadrasser til sommerhuset eller campingvognen, har du fundet det helt rigtige sted. Hos Bedre Nætter kan du hurtigt få udregnet prisen på topmadrasser efter dine ønskede mål. Vi har gjort det nemt og billigt at bestille en topmadras på specialmål, så den passer der, hvor du har behov for den. Vi ved, at en god topmadras gør underværker for din nattesøvn, og derfor bør en god topmadras også være tilgængelig uanset mål og formål. 

En god topmadras er en vigtig ingrediens i den gode nattesøvn. Hvis du har en topmadras øverst i din seng, vil det forlænge levetiden på selve sengen betragteligt. Topmadrassen vil tage størstedelen af slitagen, og fjedrene i sengen vil udsættes for mindre tryk, end hvis du lå direkte på madrassen. 

Kort sagt vil en topmadras give dig bedre komfort og et sundere sovemiljø. Hvis du sover på en box- eller springmadras, vil man ikke kunne undgå, at der med tiden kommer fugt, sved og lignende i madrassen. På en topmadras kan du nemt vaske betrækket, og hvis du har en topmadras med en kerne af latex, kan du også vaske selve kernen. 

Hvilken type topmadras passer bedst til dig?

I kategorien for specialmål finder du et udvalg af topmadrasser i høj kvalitet. Alle topmadrasser yder en fremragende støtte og komfort, men er dog meget forskellige fra hinanden og vil støtte på forskellige måder. Hvilken variant, der er den rigtige for dig, er derfor primært et spørgsmål om dine personlige præferencer. 

Topmadrasser med en kerne af memory-skum bruger din kropsvarme til at forme sig. De steder, hvor din vægt centreres, bliver varme, og det betyder, at madrassen giver efter og aflaster dine trykpunkter. Topmadrasser med en kerne af latex vil omvendt give en mere progressiv komfort og skubbe tilbage på de punkter, hvor der bliver påført vægt. Latex er et elastisk materiale, som tilpasser sig din liggeposition og vægt. Dette gør også latex særdeles velegnet på tværs af vægtklasser. Latex er desuden ventilerende, hvilket bidrager til at holde din seng sund og frisk i mange år fremover. 

Skal vi hjælpe dig?

Det kan være svært at finde den rigtige topmadras og vurdere, hvad der passer bedst, og hvad man skal prioritere. Er du i tvivl og har spørgsmål til vores topmadrasser efter mål, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre i chatten, på telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Leveringstiden på topmadrasser efter mål er 30-40 hverdage, da produktionsmaskinerne skal omstilles hver gang. 


Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering