Mayan

Vi er ved at bygge sengen....
Varmegrad
Sengesæt
+
Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign dyner
Mayan: Det ansvarsbevidste valg

Mayan: Det ansvarsbevidste valg

I vores dynefamilie er Mayan den ansvarsbevidste. Mayan er dynen, der både prioriterer naturlige materialer og bæredygtighed. Dynen er udviklet til ære for den ressourcebevidste kunde, og som den eneste dyne i vores sortiment bærer Mayan stolt Svanemærket. Med Mayans naturlige fyld får du en dyne med vekselvirkning. Det betyder, at dynen varmer i koldt miljø og ventilerer i et varmt miljø – ligesom ude i naturen. Med denne dyne får du derfor en ægte oplevelse af luksuriøs søvn.

Naturlig helt ned til den mindste fjer

Naturlig helt ned til den mindste fjer

For at garantere dig søvn af højeste kvalitet og komfort har vi fremstillet Mayan i det fineste naturlige fyld. 90% af dynens indhold består af nye, europæiske moskusdun. Dunene er kendt for at have en god isoleringsevne, der gør dynen let og blød. De sidste 10% af dynens indhold består af førsteklasses småfjer, der tilføjer en god støttende effekt. Tilsammen giver det dynen en bæreevne på 11. Bæreevne er et udtryk for dunenes evne til at holde på varmen og lede overskydende fugt væk, og Mayans bæreevne på 11 er dermed et kvalitetsstempel. Våret omkring dunene er syet i kassetter med kanalvægge og består af organisk bomuld. På den måde får du en velventileret og sund dyne, du kan nyde godt af i mange år.
Din garanti for en sund dyne

Din garanti for en sund dyne

Det er ikke uden årsag, at vi kalder Mayan for vores mest miljørigtige dyne. Til Mayan er vi nemlig særlig stolte over at kunne vise Svanemærket frem. Denne certificering fortæller, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Desuden er Mayan stolt bærer af både Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-mærkerne. Alle disse mærker gør Mayan til en enormt bæredygtig og allergivenlig dyne, der er velegnet til små børn som voksne. Den er både fri for husstøvmider og kemi. Skulle du have brug for at vaske dynen, kan det ske ved 60 grader og en efterfølgende tørretumbling.
En varmegrad til alle typer

En varmegrad til alle typer

Uanset om du hører til dem, der ligger og koger i sengen eller fryser for et godt ord, kan du få glæde af Mayan, der kommer i tre forskellige varmekategorier. Den varme dyne er ideel til vinterbrug, eller til dig der let fryser om natten. Lun fungerer rigtig godt som helårsdyne for de fleste. Sval er den oplagte sommerdyne, eller til dig der ofte har det varmt om natten. Ligegyldigt hvilket behov du har: Om du både har sommer- og vinterdyne eller en enkelt til hele året, vil der i Mayan være en variant, der passer til dig.

Specifikation af Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 150x210 cm.
Leveringstid 1-3 hverdage
Fyldtype 90% nye, hvide europæiske moskusdun / 10% småfjer.
Fyldvægt 270 g / 500 g / 825 g
Bæreevne 11
Fyldets oprindelse Europa
Produceret i Danmark
Konstruktion Syet I kassetter med kanalvæg.
Bolster 100% økologisk bomuldscambric Ne60/60
Kantbånd Uden kantbånd.
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Svanemærket Ja
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørretumbles.
Garanti 10 års garanti
Type Dyne 150x210

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering