Mayan Latex

6.998,00 kr.

As low as 6.998,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 18 cm tyk 100% naturlig latexkerne.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Certificeret organisk og CO2-neutral.
 • TENCEL-betræk – FSC-certificeret og antibakterielt.
Tilpas Mayan Latex
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Mayan er certificeret 100% organisk og CO2 neutral. Den er produceret ved vulkaniseringens-metoden, som gør, at madrassen formes indvendigt og ud, frem for omvendt. Det betyder, at madrassen opnår en speciel cellestruktur, der er mere elastisk end i almindelige madrasser.

Med kernen i organisk naturlatex og madrassens Tencel-betræk er du så tæt på en naturlig seng, som du kan komme. Tencel er fremstillet af naturlige materialer, da det er træspåner fra bæredygtige træ-producenter, som bliver brugt som råmateriale. Det betyder, at Tencel er FSC-certificeret og et 100% nedbrydeligt materiale.

Det er dog ikke kun baggrunden for produktet, som er interessant, men i endnu højere grad komforten du oplever - Mayan er ikke bare behagelig, den er helt enormt komfortabelt at ligge på. Herudover er madrassen antibakteriel, fugtafledende og langtidsholdbar, hvilket ikke gør Mayan mindre interesseret.

Mayan er den perfekte madras i mange anledninger, og den kan således både være i en elevationsseng eller almindelig seng. Den høje densitet i naturlatexen gør, at madrassen er fastere end tilsvarende latexmadrasser, og derfor er dens sammensætning i forhold til fasthed også tæt på at være nøjagtig sammenlignelig med springmadrasser.

Denne madras har FSC-certifikatet, som bekræfter, at Mayan er produceret under sunde forhold. FSC er en nonprofit-organisation, som står for bevarelsen af biodiversitet og bæredygtige levevilkår. Vi ved, at en sund produktion er højst nødvendig, hvis man vil bygge en sund seng, og derfor er Mayan selvfølgelig produceret under de mest bæredygtige og sunde forhold.

En af de største fordele ved en skummadras er din bevægelsesfrihed. Det er nemlig sådan, at når du i løbet af natten vender dig, så tilpasser madrassen sig med det samme, samtidig med at den hjælper med at gøre bevægelserne lettere ved at skubbe igen. Dét betyder samlet set, at du får en dyb søvn, hvis du vælger en Mayan skummadras.

Specifikation af Mayan Latex

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Højde Total: 22 cm
Mere information
Kernehøjde 18 cm.
Leveringstid 12-20 hverdage
Højde 20 cm inkl. betræk.
Type Skummadras 160x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.