Mollis Diamant - Brun

Delbetaling Læs mere
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Topmadras Læs mere
Leveringstid 35-45 hverdage
 • Bestillingsvare Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Rammen om den gode nattesøvn

Rammen om den gode nattesøvn

Forestil dig at svæve ind i den dybe, dybe søvn på en blød sky. Faktisk kan netop dét scenarie blive til din virkelighed med Mollis sengeramme, der er skabt til at holde din madras og din søvn på plads. Med Mollis får du de bedste betingelser for, at du og dit soveværelse kan hvile i sig selv.

Naturlig grafit køler og holder kropstemperaturen nede

Vidste du, at vores kropstemperatur er halvanden grad under normalen, når vi sover? Af den grund har vi udviklet vores revolutionerende Diamant topmadras i Pulse latex, som er behandlet med naturlig grafit. Dette gør topmadrassen fire gange køligere end en almindelig latexmadras, hvilket hjælper dig med at opnå den dybe søvn hurtigere og i længere tid ad gangen. Sover du side om side med de varmeledende egenskaber i vores Diamant topmadras, vågner du derfor veludhvilet og med overskud til at klare det moderne livs mange facetter.
Tre fjedertyper i vores 7 bedre™ komfortzoner

Tre fjedertyper i vores 7 bedre™ komfortzoner

Skal du sove godt, er det vigtigt, at du har den gode, personlige støtte til tjeneste. Derfor har vi helt ekstraordinært opbygget springmadrassen med tre forskellige pocketfjedre og inddelt dem i 7 bedre™ komfortzoner for at give dig den optimale aflastning. Rundt om fjedrene finder du et 25 mm tykt lag komfortskum, som sørger for, at hver fjeder i madrassen yder den nødvendige støtte, når du tager dine timer på langs. Med denne springmadras i bunden af Mollis sengerammen kan du derfor trygt lægge dig til rette og lade søvnen tage over.
Den helt perfekte størrelse

Den helt perfekte størrelse

Mollis Diamant er inklusiv springmadras og vores diamant topmadras, som har en kølende effekt. Mollis Diamant er nem at samle. Se samlevejledningen under specifikationer.

Specifikation af Mollis Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 100 cm.
Leveringstid 35-45 hverdage
Type Sengeramme 160x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering