Mollis Natural - Antracit

Delbetaling Læs mere
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Topmadras Læs mere
Leveringstid 35-45 hverdage
 • Bestillingsvare Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Som at sove på en sky

Som at sove på en sky

Drømmer du om bløde, rolige rammer for din nattesøvn, kan Mollis Natural vise sig at være drømmen, der bliver til virkelighed. Mollis Natural efterlader nemlig intet til tilfældighederne i mødet mellem et smukt ydre og et funktionelt indre, der er skabt med henblik på at holde din madras på plads og din søvn i skak. Med Mollis Natural får du derfor de allerbedste betingelser for, at du og dit soveværelse kan hvile i sig selv.

Helt naturlig, god søvn

Med Mayan Rönd topmadrassen lægger du din krop til rette på en sund overflade. Den består nemlig af 100 % naturlatex og er produceret efter den specielle SonoCore-metode, som giver en enormt ensartet overflade. Dette gør blandt andet Mayan Rönd til en topmadras, der er både stærkere, smidigere og mere åndbar end andre almindelige topmadrasser. Betrækket, der omslutter latexkernen, hedder Rönd. Det antibakterielle Rönd-betræk er Svanemærket og udviklet helt specielt, så bakterier og andre uønskede gæster ikke har nogen overlevelseschance i madrassens fibre, og dermed opnår huden altså de bedste vilkår til at kunne ånde frit. Hver nat.
100 % naturlatex

100 % naturlatex

På Mollis Natural har vi tilføjet vores Mayan Latex skummadras. Skummadrassens kerne består af latex fra træet Hevea Brasiliensis, og madrassen er dermed certificeret 100% organisk, CO2-neutral og FSC 100%-mærket. Sidstnævnte betyder helt konkret, at latexen er udvundet af træer, som er fældet med omtanke for lokalsamfund, dyreliv og miljø. Madrassens naturlige udtryk er fuldendt med et Poakea-betræk. Poakea-betrækket er fremstillet med græsfibre fra græsfamilien Poaceae, der har en høj absorberingsevne og er med til at sikre dig et tørt og optimalt sovemiljø. Med Mayan Latex skummadrassen er du altså så tæt på en naturlig madras, du kan komme.
Den helt perfekte størrelse

Den helt perfekte størrelse

Mollis Natural er inklusiv springmadras og vores Mayan Rönd topmadras, som er lavet af 100% naturlatex og Svanemærket. Mollis Natural er nem at samle. Se samlevejledningen under specifikationer.

Specifikation af Mollis Natural

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 100 cm.
Leveringstid 35-45 hverdage
Type Sengeramme 180x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering