Nova - Lysegrå

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 2-8 hverdage
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Topmadras Læs mere
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores senge
 Nova: Kærlighed ved første 'lig'

Nova: Kærlighed ved første 'lig'

Her kan du trygt lukke øjnene. Nova omfavner dig kærligt fra første sekund, og næste morgen kan du mærke, at en støttende og udhvilende nattesøvn virkelig gør en verden til forskel. Nova er derfor ikke bare din garanti for en god seng, men også for bedre nætter og bedre dage. Intet er overladt til tilfældighederne i vores luksusmodel. Eksempelvis er sengen OEKO TEX-certificeret og topmadrassen naturlig. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at træffe et sundt og sikkert valg til soveværelset.

En topmadras, der sætter nye standarder

En topmadras, der sætter nye standarder

Med Nova følger en af vores bedste topmadrasser. Den er Svanemærket og har en kerne af Pulse latex. Pulse vidner om, at latexen er ekstra åndbar og slidstærk - hemmeligheden er den moderne produktionsmetode SonoCore. Den giver latexen en helt særlig struktur, som ikke kan opnås på andre måder. Omkring kernen er et Rönd-betræk. Betrækket har fået en naturlig antibakteriel behandling, så uønskede bakterier bliver dræbt, og samtidig er skånsom for din hud. Kort sagt, Novas topmadras vil hjælpe med at løfte din søvn til et helt nyt niveau.
En hensynsfuld springmadras

En hensynsfuld springmadras

Vi vil ikke lægge fingre imellem. Drivkraften bag alle vores beslutninger er god søvn, og vi har derfor opgraderet springmadrassen til Nova. Denne springmadras er opbygget af to lag pocketfjedre i stedet for ét, og du kan derfor være sikker på at få ekstra nænsom støtte. Omkring fjedrene findes et lag af åndbar og elastisk latexpolstring. Denne polstring er særlig velegnet til elevationssenge, hvor sengens position ofte justeres. Springmadrassen byder desuden på 7 bedre™ komfortzoner, som tager særligt hensyn til dig og din favorit soveposition hver nat.
Elevation i verdensklasse

Elevation i verdensklasse

En elevationsseng er aldrig bedre end sine elevationskomponenter, og derfor er det ikke uden grund, at vi har allieret os med den førende elevationsproducent på markedet. Danske Linak er verdenskendt for deres støjsvage motorer og upåklagelige kvalitet, så vil du have en elevationsoplevelse, du ikke kan sætte en finger på, skal du vælge Nova. Du får desuden en elevationsramme på otte centimeter i massivt fyrretræ, der understreger sengens overlegne kvalitet.

Sov bedre, lev bedre

Nova giver dig søvn, der gør en forskel dag og nat. Vi har nøje udvalgt og sammensat alle komponenter, og det løfter denne serie til det næste niveau – søvn i luksusklassen. Du får en nøje udvalgt kombination af fjedre, polstring og komfortzoner, og så du får intet mindre end den grønneste og bedste topmadras i vores sortiment. Nova er derfor ikke bare en seng, men god søvn ført ud i livet – fordi vi synes, at alle skal have mulighed for at tilvælge fantastisk søvn.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i udvindelsen af latex til en 180x200 Mayan Pulse topmadras.

121

hele dage bruger du i gennemsnit årligt i din seng. Så gør det behageligt.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. På denne seng har vi nemlig tilføjet en Svanemærket topmadras. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Nova

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Nova. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på op til 130 kg.

 • Hvert lag har 220 fejdre per m2.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan justeres til 62 grader i hovedgærdet og 45 grader i fodenden.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 nætters prøve – for din tryghed

100 nætters prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Nova

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 61 cm.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 61 cm. (10 cm ben, 26 cm bund, 18 cm madras, 7 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 10cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 2-8 hverdage
Kolli 8 stk.
Type Elevationsseng 180x200
Motor Linak TD4 std.
Downloads til Nova
Linak app TD4.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en elevationsseng det rigtige for dig?

Vores elevationssenge er den fleksible vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og mulighed for at indstille sengen, lige som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor udviklet af de førende producenter på markedet.

Den helt rigtige komfort

Den helt rigtige komfort

Uendelige indstillingsmuligheder, pocketfjedre og komfortzoner sørger for individuel støtte.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering